Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
pazarama ve trendyol leşliği ölümüne kapışır. kapışma sonunda kaybeden çıkmaz.
Benimki çin üretim. Hepsinde var hocam. Forumlar kaynıyor sürekli bunu nasıl tamir ederiz diye.İlk çıkan ve altında Made in Thailand yazan ürünlerde bu sorun var China ürünlerde yok.
Hocam 1 yıldır çok yoğun şekilde kullandım birkez atlama vs yapmadı ama arkadaşımda Thailand üretim vardı 2 kere garantiden değişti, yazdığın yoruma saygılıyım ama Çin üretimde bu hata yok.Benimki çin üretim. Hepsinde var hocam. Forumlar kaynıyor sürekli bunu nasıl tamir ederiz diye.
yok ölye bi dünya artık thh red veriyor kolaycaeğer ben uğraşırım diyen varsa uğraşsın o satın aldığınız fiyat üzerinden tekrar size satma mecburiyeti var aynı etiket ile kasada ürün fiyatı farklı çıktığı zaman etiket fiyatından satmak gibi
vatan pc hukuk birimindeyim her gün bu tarz davalara bakıyoruz thh her türlü tüketici yanındayok ölye bi dünya artık thh red veriyor kolayca
Benimki ve arkadaşımınki çin üretim. İkimizinde bozuldu. onunki 1.5 yıl sürdü benimki 1 yıl. Bilemiyorum artık.Hocam 1 yıldır çok yoğun şekilde kullandım birkez atlama vs yapmadı ama arkadaşımda Thailand üretim vardı 2 kere garantiden değişti, yazdığın yoruma saygılıyım ama Çin üretimde bu hata yok.
mesleğin ne?vatan pc hukuk birimindeyim her gün bu tarz davalara bakıyoruz thh her türlü tüketici yanında
pembe olması dışında gayet güzelben bunu aldım 1900 ıyı yaptımmı bılmıyom bı kac urun daha aldım
![]()
RAZER Barracuda Quartz Kablosuz Gaming Kulaklık (RZ04-03790300-R3M1) - Fiyatı, Yorumları
Barracuda Quartz Kablosuz Gaming Kulaklık (RZ04-03790300-R3M1) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com