I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 587
hocam bende xbox yok pc için almıştım ama uyumsuzmuş galiba iptal edeceğim bide bu hatalı fiyat girişi olabilir mi ?1 tanesini satarsın diğeri bedavaya gelir
hocam bende xbox yok pc için almıştım ama uyumsuzmuş galiba iptal edeceğim bide bu hatalı fiyat girişi olabilir mi ?1 tanesini satarsın diğeri bedavaya gelir
dua için diye belirttim kankam bizim duamız vardolapta satarsa daha fazla kar bırakır
etme satarsın boşverhocam bende xbox yok pc için almıştım ama uyumsuzmuş galiba iptal edeceğim bide bu hatalı fiyat girişi olabilir mi ?
evetBende hicbirsey gozukmuyor bitti mi
trendyolun sattığı sanırım buydu https://www.vatanbilgisayar.com/razer-wolverine-v2-chroma-oyun-kolu-beyaz.html1 dk sonra gördüm girdim linke bir şey kalmamıştı. İyi fiyat diye gamepad i aldım ama kabloluymuş. Fiyat da aşırı düşük değil. Vatanda 2400
RAZER WOLVERINE V2 OYUN KOLU - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER WOLVERINE V2 OYUN KOLU - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
v2 pro sattı trendyol ama iptal etme hakkı var vatan pc de çalışıyorum yanlış fiyatlandırmadan alınan ürünü iptal ediyor internet satışta1 dk sonra gördüm girdim linke bir şey kalmamıştı. İyi fiyat diye gamepad i aldım ama kabloluymuş. Fiyat da aşırı düşük değil. Vatanda 2400
RAZER WOLVERINE V2 OYUN KOLU - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER WOLVERINE V2 OYUN KOLU - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet dikkat etmedim. Satış sözleşmesindeki ürün kodu ile attığınız aynıtrendyolun sattığı sanırım buydu https://www.vatanbilgisayar.com/razer-wolverine-v2-chroma-oyun-kolu-beyaz.html
atmaÜrün fiyatları yanlış girilmiş hepsi iptal edildi.
ahahahsdfÜrün fiyatları yanlış girilmiş hepsi iptal edildi.