thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,425
- Konu Sahibi Konu Sahibi
trendyol hariç 3500 altı yokYaşasın 57 TL İndirim Teşekkürler Trendyol Bu 57 TL'lik İndirim Olmasa Nasıl Alacaktık
trendyol hariç 3500 altı yokYaşasın 57 TL İndirim Teşekkürler Trendyol Bu 57 TL'lik İndirim Olmasa Nasıl Alacaktık
Kral hayırlı olsun çok iyi fırsat valla. Üzüldüm kaçırdığımaAlıntıyı görüntüle
ROG Pugio II'yi değiştirmeyi düşünüyordum, iyi denk geldi. Konu güzel derlenmiş, teşekkürler.
kablosuz mouse olsa alırdımhttps://www.trendyol.com/razer/basi...Id=968&filterOverPriceListings=false&sav=true![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RAZER Barracuda Pro - Hibrit ANC'li Kablosuz Gaming Kulaklık ?RZ04-03780100-R3M1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Barracuda Pro - Hibrit ANC'li Kablosuz Gaming Kulaklık ?RZ04-03780100-R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER BlackShark V2 Pro Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
RAZER BlackShark V2 Pro Kablosuz Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi RZ03-03541100-R3L1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi RZ03-03541100-R3L1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Naga Trinity Optik RGB MMO Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Naga Trinity Optik RGB MMO Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları
RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
vardı ama bittikablosuz mouse olsa alırdım
Eder.amazondan 3 gün önce almıştım v2 pro yu ama satıcı amazon değildi ürünü kabul ederler mi iade olarak
Gelince haber ver yazısı ile bakistikhttps://www.trendyol.com/razer/basi...Id=968&filterOverPriceListings=false&sav=true![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RAZER Barracuda Pro - Hibrit ANC'li Kablosuz Gaming Kulaklık ?RZ04-03780100-R3M1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Barracuda Pro - Hibrit ANC'li Kablosuz Gaming Kulaklık ?RZ04-03780100-R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER BlackShark V2 Pro Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
RAZER BlackShark V2 Pro Kablosuz Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi RZ03-03541100-R3L1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi RZ03-03541100-R3L1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Naga Trinity Optik RGB MMO Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Naga Trinity Optik RGB MMO Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları
RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben araştırmalarıma dayanarak Barracuda Pro aldım ve mutluyum. İlk aldığım sorunlu gelmişti, geri gönderip yenisini aldım. İndirim falan beklemeden aldım hem de. Ben seviyorum, güzel kulaklık. Kıyas yapanları gördüm yorumda. Sakın buradaki yorumlara bakma. MediaMarkt'ta falan deneyebilirsin, bizim buradakinde açık olduğu için deneyebildim. Adam gidip 10k'lık kulaklıkla, 4k'lık kulaklığı kıyaslıyor. Kafa yapısı bu yani. Kablolu vs kablosuz falan yapıyorlar. Bu kafa yapısındaki insanların yorumlarını dikkate almayın bir şey alırken. Kıyas yaparken, ürünlerin her anlamda alternatifi olmalıdır. O zaman gidip James Donkey'in 800 liralık kulaklığı ile kıyas yaparken Audeze Maxwell vs. gibi kulaklıkları yazıp geçelim buraya. "Abi çok JD çok kötü, Audeze alın".V2 pro vs barracuda hangisi alır acaba dbnsj