V2 pro vs barracuda hangisi alır acaba dbnsj
Ben araştırmalarıma dayanarak Barracuda Pro aldım ve mutluyum. İlk aldığım sorunlu gelmişti, geri gönderip yenisini aldım. İndirim falan beklemeden aldım hem de. Ben seviyorum, güzel kulaklık. Kıyas yapanları gördüm yorumda. Sakın buradaki yorumlara bakma. MediaMarkt'ta falan deneyebilirsin, bizim buradakinde açık olduğu için deneyebildim. Adam gidip 10k'lık kulaklıkla, 4k'lık kulaklığı kıyaslıyor. Kafa yapısı bu yani. Kablolu vs kablosuz falan yapıyorlar. Bu kafa yapısındaki insanların yorumlarını dikkate almayın bir şey alırken. Kıyas yaparken, ürünlerin her anlamda alternatifi olmalıdır. O zaman gidip James Donkey'in 800 liralık kulaklığı ile kıyas yaparken Audeze Maxwell vs. gibi kulaklıkları yazıp geçelim buraya. "Abi çok JD çok kötü, Audeze alın".
Bu kulaklıklar bir bilgisayar parası. 10k+ fiyatı var. Denemeye bile bulamazsın belki yani. Neyse, meramımı anlatabilmişimdir umarım. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin buradan ya da dm'den. Çok çevrimiçi olamıyorum ama oldukça yazarım.