Neler Yeni

🔥İndirim Trendyol Razer indirimleri 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

frix

80+
Ekran görüntüsü 2023-08-01 200016.png

ROG Pugio II'yi değiştirmeyi düşünüyordum, iyi denk geldi. Konu güzel derlenmiş, teşekkürler.

SadeceSeyf

80+ Gold

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
https://www.trendyol.com/razer/basi...Id=968&filterOverPriceListings=false&sav=true 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

Yaşasın 57 TL İndirim Teşekkürler Trendyol Bu 57 TL'lik İndirim Olmasa Nasıl Alacaktık

Ekler

• a.PNG
    a.PNG
    4.4 KB · Hit: 95
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
umut
Nedir eksi yönleri hocam 10 dan fazla kablosuz kulaklığım var arctis nova pro yerine barracuda pro kullanıyorum.Yedek olarakta çektim tekrar bir tane.
Kanka sesin tarifi olsa anlatayım ama yok yani problem ondan kaynaklanıyor nova PRO kablosuzu kullanmadım ama kablolusunu şuan kullanıyorum ses farklı bir deneyim renkle alakalı

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yeşil swtich dediği sesi nasıl beyler blue gibi miydi

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Kanka sesin tarifi olsa anlatayım ama yok yani problem ondan kaynaklanıyor nova PRO kablosuzu kullanmadım ama kablolusunu şuan kullanıyorum ses farklı bir deneyim renkle alakalı
Yanıtın için teşekkürler hocam. Belki senin kulaklıkta problem olabilir, belki de ses algılayışlarımız farklıdır fakat bana sesi harika geliyor. Arctis Nova Pro kullanmadım Wireless olanını kullandım. Nova Pro Kablolu'nun sesi daha iyi çıkabilir çünkü gamedac var. Wireless olanında base station sadece kontrolcü olarak eklenmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
umut
Yanıtın için teşekkürler hocam. Belki senin kulaklıkta problem olabilir, belki de ses algılayışlarımız farklıdır fakat bana sesi harika geliyor. Arctis Nova Pro kullanmadım Wireless olanını kullandım. Nova Pro Kablolu'nun sesi daha iyi çıkabilir çünkü gamedac var. Wireless olanında base station sadece kontrolcü olarak eklenmiş.
Aslında bende sadece bende ki kulaklıkta problem var diye düşünüyordum sonra alan arkadaşların yorumlarını okudum yine sıcak fırsatlar konusu altında baka bilirsin yorumlara, yorumlar benimle örtüşüyor. Ha dedim o zaman Hi-Res sertifikası olmayan kulaklıktan uzak dur. Şimdi hedefim nova PRO Wireless ti sen prodan iyi diyorsan onunda sildim listeden 😂
Senin daha önce almamızı ısrarla önerdiğin 3.889 TL paylaştığın başlık altında zaten yorumlar benimkiyle örtüşüyor sende ki kulaklık ve bahsettiğim içerik üreticisi ne özel denk gelmiş olabilir sen öve öve bitiremediğin için o kadar kişi aldı zaten bende abartılı paylaşımın için almıştım ama kazın ayağı öyle çıkmadı.

Scorpist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan yavuz
amazondan 3 gün önce almıştım v2 pro yu ama satıcı amazon değildi ürünü kabul ederler mi iade olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,281
Üyeler
161,831
Son üye
Benamo
Top Bottom