snnogz
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
2.199 ne zaman nerde düştü bu fiyata6 ay vade farksız 4200'e barracuda pro çok iyi fırsat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
basilisk v3 pro 2.199₺ sanırım.
2.199 ne zaman nerde düştü bu fiyata6 ay vade farksız 4200'e barracuda pro çok iyi fırsat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
basilisk v3 pro 2.199₺ sanırım.
Barracuda Pro bide utanmadan bazı yayıncılar öve öve bitiremiyordu...Hangi prodan hocam ?
v2 proV2 pro vs barracuda hangisi alır acaba dbnsj
Yakalayamadik o zaman ben baktigimda 3 bin küsür düAlıntıyı görüntüle
ROG Pugio II'yi değiştirmeyi düşünüyordum, iyi denk geldi. Konu güzel derlenmiş, teşekkürler.
Nedir eksi yönleri hocam 10 dan fazla kablosuz kulaklığım var arctis nova pro yerine barracuda pro kullanıyorum.Yedek olarakta çektim tekrar bir tane.Barracuda Pro bide utanmadan bazı yayıncılar öve öve bitiremiyordu...
Hocam keşke direk olumsuzlukların yazsanizBarracuda Pro bide utanmadan bazı yayıncılar öve öve bitiremiyordu...
Yaşasın 57 TL İndirim Teşekkürler Trendyol Bu 57 TL'lik İndirim Olmasa Nasıl Alacaktıkhttps://www.trendyol.com/razer/basi...Id=968&filterOverPriceListings=false&sav=true![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RAZER Kulaklık Barracuda Pro Kablosuz - Fiyatı, Yorumları
RAZER Kulaklık Barracuda Pro Kablosuz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Blackshark V2 Pro Rz04-04530100-r3m1 2023 Mikrofonlu Siyah Hyperspeed Kablosuz Gaming (OYUNCU) - Fiyatı, Yorumları
RAZER Blackshark V2 Pro Rz04-04530100-r3m1 2023 Mikrofonlu Siyah Hyperspeed Kablosuz Gaming (OYUNCU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi RZ03-03541100-R3L1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi RZ03-03541100-R3L1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Naga Trinity Optik RGB MMO Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Naga Trinity Optik RGB MMO Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları
RAZER Ornata V3 Rz03-04461200-r3l1 Tr Q Rgb Mecha-membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kanka sesin tarifi olsa anlatayım ama yok yani problem ondan kaynaklanıyor nova PRO kablosuzu kullanmadım ama kablolusunu şuan kullanıyorum ses farklı bir deneyim renkle alakalıNedir eksi yönleri hocam 10 dan fazla kablosuz kulaklığım var arctis nova pro yerine barracuda pro kullanıyorum.Yedek olarakta çektim tekrar bir tane.
Yanıtın için teşekkürler hocam. Belki senin kulaklıkta problem olabilir, belki de ses algılayışlarımız farklıdır fakat bana sesi harika geliyor. Arctis Nova Pro kullanmadım Wireless olanını kullandım. Nova Pro Kablolu'nun sesi daha iyi çıkabilir çünkü gamedac var. Wireless olanında base station sadece kontrolcü olarak eklenmiş.Kanka sesin tarifi olsa anlatayım ama yok yani problem ondan kaynaklanıyor nova PRO kablosuzu kullanmadım ama kablolusunu şuan kullanıyorum ses farklı bir deneyim renkle alakalı
Aslında bende sadece bende ki kulaklıkta problem var diye düşünüyordum sonra alan arkadaşların yorumlarını okudum yine sıcak fırsatlar konusu altında baka bilirsin yorumlara, yorumlar benimle örtüşüyor. Ha dedim o zaman Hi-Res sertifikası olmayan kulaklıktan uzak dur. Şimdi hedefim nova PRO Wireless ti sen prodan iyi diyorsan onunda sildim listedenYanıtın için teşekkürler hocam. Belki senin kulaklıkta problem olabilir, belki de ses algılayışlarımız farklıdır fakat bana sesi harika geliyor. Arctis Nova Pro kullanmadım Wireless olanını kullandım. Nova Pro Kablolu'nun sesi daha iyi çıkabilir çünkü gamedac var. Wireless olanında base station sadece kontrolcü olarak eklenmiş.
Senin daha önce almamızı ısrarla önerdiğin 3.889 TL paylaştığın başlık altında zaten yorumlar benimkiyle örtüşüyor sende ki kulaklık ve bahsettiğim içerik üreticisi ne özel denk gelmiş olabilir sen öve öve bitiremediğin için o kadar kişi aldı zaten bende abartılı paylaşımın için almıştım ama kazın ayağı öyle çıkmadı.Yanıtın için teşekkürler hocam. Belki senin kulaklıkta problem olabilir, belki de ses algılayışlarımız farklıdır fakat bana sesi harika geliyor. Arctis Nova Pro kullanmadım Wireless olanını kullandım. Nova Pro Kablolu'nun sesi daha iyi çıkabilir çünkü gamedac var. Wireless olanında base station sadece kontrolcü olarak eklenmiş.