Trendyol sahte yorum?

Reaksiyon skoru
11
Ekran Görüntüsü (444).png
Ekran Görüntüsü (446).png

Az önce bu mağazaya denk geldim tüm ürünleri sadece 5 yıldızlı ve ürünü satın alan kişilerin hepsinin adı sansürlü.Örneğin adı h**** ç***** olan birisi ve birçok aynı hesap birden fazla ürüne 5 yıldız atmış mağazanın diğer ürünlerinede 5 yıldız vermiş ve mağazada 5 yıldız altı ürün yok bu normal mi?

normal herşeyde oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sahtede olabilir ama gerçek kullanıcılardada oluyo

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Az önce bu mağazaya denk geldim tüm ürünleri sadece 5 yıldızlı ve ürünü satın alan kişilerin hepsinin adı sansürlü.Örneğin adı h**** ç***** olan birisi ve birçok aynı hesap birden fazla ürüne 5 yıldız atmış mağazanın diğer ürünlerinede 5 yıldız vermiş ve mağazada 5 yıldız altı ürün yok bu normal mi?
bildiğim kadarıyla sadece ürünü satın alanlar yorum yazabiliyor yani sahte yorum biraz zor

74 Tane yorumun hepsinin 5 yıldız olması şüpheli geldi bana fakat imkansız değil herkes beğenmiş olabilir.

Olduğum son kitaba göre sahte yorumlar detaylı olur. Örneğin otel yorumları sahteyse "çok temiz ve konforlu" yazılır eğer değilse "çalışanlar güleryüzlü, otelin girişi temiz ve odalar temizlik kokuyordu" gibi detaylar içerir.

ben yıldızları 1-2k olmadıkça pek takmıyorum adam kargom geç geldi diye 1 yıldız veriyor. adam anakartta bunu yazmış "Ürünü oğlum kullanıyor ve henüz zarar veremedi" böyle oglum kızım dayım gibi saçma sapan yorumlarda olmuyor degil

Geri