🔥İndirim Trendyol şimdi al, 2 ay sonra öde!

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,371
Dostlar selam, trendyol kampanya başlatmış belirli kartlara şimdi al 2 ay sonra öde kampanyası yapıyor, ayrıca ürünün fiyatına göre peşin fiyatına taksit yapıyor. Ben bu şekilde 2+6 olarak ekran kartı aldım sizlerde bakabilirsiniz.

1702502761861.png

Detay

benim trendyol telefonda azerbaycanda kaldı düzelmiyor o halde sipariş geçsem sıkıntı olur mu?

benim trendyol telefonda azerbaycanda kaldı düzelmiyor o halde sipariş geçsem sıkıntı olur mu?
Sorun olacağını sanmıyorum, kampanyayı kullanabiliyorsan sıkıntı olmaz.

Dostlar selam, trendyol kampanya başlatmış belirli kartlara şimdi al 2 ay sonra öde kampanyası yapıyor, ayrıca ürünün fiyatına göre peşin fiyatına taksit yapıyor. Ben bu şekilde 2+6 olarak ekran kartı aldım sizlerde bakabilirsiniz.

Detay

Hangisini aldınız hocam? Ben de 4060 bakıyorum da.

Hangisini aldınız hocam? Ben de 4060 bakıyorum da.
PALIT RTX 4060 hocam, satıcısı gamegaraj olduğu için ekstra güven verdi yoksa trendyoldan alışveriş yapmazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
2 ay sonra ödemeyi nereden seçiyoruz

2 ay sonra ödemeyi nereden seçiyoruz
Eğer alacağın ürünün sol altında resim yoksa ödeme ekranında çıkmaz, onun dışında ödeme ekranına gir kart bilgini gir, eğer kampanyada o kart geçerliyse ibare çıkıyor.

Eğer alacağın ürünün sol altında resim yoksa ödeme ekranında çıkmaz, onun dışında ödeme ekranına gir kart bilgini gir, eğer kampanyada o kart geçerliyse ibare çıkıyor.
Anladım. Sanırım kart bilgilerini girene kadar çıkmayacak. Hangi bankalar olduğu belli mi ?

Bu kampanya kasımdan beri var zaten

Geri