Yaklaşık 10 gün önce Trendyol üzerinden "HONOR Türkiye" resmi satıcısı üzerinden Honor PAD V9 tablet satın aldım, satın almamın üzerinden 2 günden sonra yani 8 gün önce elime ulaştı. Tabletin kutusunu yırtmadan açtım, şarj aletini, kalemi, kılıfı kullandım. Tableti açtım kurulumunu yaptım test ettim. Youtube video açıp ekranını inceledim, ölü piksel testi yaptım, not uygulaması indirip kalemi test ettim. Kaleminden memnun kalmadığım için elime ulaştıktan 2-3 gün sonra tableti fabrika ayarlarına sıfırladım. Kutudan çıkan her şeyi ilk çıktıkları yere geri koydum, her şeyi ambalajına soktum. İlk haline getirdim yani, sadece kutunun en dışındaki ambalajı yoktu. Bunu paketledim "Beğenmedim" diyerek iade talebi oluşturdum ve kargoya verdim. Bu durumu Honor Türkiye'nin resmi web sitesinden canlı desteğe sorunca normalde sorun olmamasını iade sağlanabileceğini söyleyip en sağlıklı bilgiyi trendyol'dan alın dediler. Trendyol canlı asistana sordum ve kutu açılışını sağladığınız için talebiniz ret yer dediler. Honor Türkiye iade sağlanır diyor, trendyoldaki satıcı Honor Türkiye resmi satıcısıydı. Böyle bir durumda iade sağlanır mı? Tüketici Hakem Heyetine başvurmakla falan uğraşmak istemiyorum.