kalıbı fotodaki gibi mi gerçektengeçen ay 300e aldım 176ya düşmüş şimdi 1 tane daha çektim beklediğimden güzel tavsiye ederim benim gibi terliyorsanız teri emiyor çoğu marka gibi sözde değil gerçekten pamuk
link Trendyol
kalıbı fotodaki gibi mi gerçektengeçen ay 300e aldım 176ya düşmüş şimdi 1 tane daha çektim beklediğimden güzel tavsiye ederim benim gibi terliyorsanız teri emiyor çoğu marka gibi sözde değil gerçekten pamuk
link Trendyol
kalıbı fotodaki gibi mi gerçekten
kolları bu kadar uzun değil diğer ölçüler aşağı yukarı aynıTişörtün kollarından bir tişört daha çıkar daha uzunu yokmuydu
bi foto atsana kral almayı dusunuyorumkolları bu kadar uzun değil diğer ölçüler aşağı yukarı aynı
Buz gibi , ben kışın görmedim bu soğuğu.Havalar soğudu artık be
Değmez hocam markaları rezil 1 ay oldu kargoya vermedıler 1 ay sonunda barkod hatası olduğu için siparişimi iade ettiler aldıgım urunun fiyatı 200 tl artmış 1 ay ıcınde tekrarda alamıyorum rezil bi hizmet yani önermiyorum kimseyevoıd bakcamda stok yok
arkadasım kullanıyor baya guzel 400 tl ıkenDeğmez hocam markaları rezil 1 ay oldu kargoya vermedıler 1 ay sonunda barkod hatası olduğu için siparişimi iade ettiler aldıgım urunun fiyatı 200 tl artmış 1 ay ıcınde tekrarda alamıyorum rezil bi hizmet yani önermiyorum kimseye