🔥İndirim Trendyol Ülker Ürünlerinde İndirim

Hocam Eti veya Torku da yok mu palm yağı? Ülker'i savunmam ama sadece Ülker de varmış gibi konuşmayalım.
Ülkerin neredeyse her ürününde palmyağı var ve yine neredeyse her ürününde vatandaşı ***** yerine koyup ambalaj hilesi var. Fındıklı diyo %2 fındık var yok.

Sağlık icin boykotu ayrı birde israilli firmalar ile ortaklık içerisinde ordanda boykot.

İsrail ürünlerine boykot yazsak linç yiyoruz. Ülker paylaşılınca boykot diyorsunuz. Değişik bi topluluk.

Süpermarket kodu gelirse konuya ekleyeceğim. Fiyatlar bu haliyle bile uygun.

Ülker boykot bedava verseler almayın. Sattığı ürünlerin arkasında yazan içeriğinin okunmasından rahatsız olup okuyana dava açıyorlar artık ne kadar güveniyorlarsa sattıkları ürünlerin içeriğine…

Son düzenleme:
yahudi sermayeli firmalar boykot denilince bu kadar birlik olmuyor millet, trajikomik bir durum. neyse ülkerde boykot, iyi tarafından bakmak lazım
Bütün dünya onların elinde zaten boykot etme ihtimalin yok. Dışardan bakınca X markası değilmiş dersin ama ona da hammaddeyi yahudi sermayeli firma satar.

Bütün dünya onların elinde zaten boykot etme ihtimalin yok. Dışardan bakınca X markası değilmiş dersin ama ona da hammaddeyi yahudi sermayeli firma satar.
Öyle maalesef, boykot boykot diye gezinip, metaya ait sosyal medya uygulamasında saatlerimizi geciririz en basitinden, kaçış yok.

yahudi sermayeli firmalar boykot denilince bu kadar birlik olmuyor millet, trajikomik bir durum. neyse ülkerde boykot, iyi tarafından bakmak lazım
Birlik olmayı geçtim sanki kendilerine hakaret edilmiş gibi saldırıyorlar boykot diyenlere de

Ülkerin neredeyse her ürününde palmyağı var ve yine neredeyse her ürününde vatandaşı ***** yerine koyup ambalaj hilesi var. Fındıklı diyo %2 fındık var yok.

Sağlık icin boykotu ayrı birde israilli firmalar ile ortaklık içerisinde ordanda boykot.
Coca cola Pepsi felan içmiyor musun hocam? Ambalaj hilesi olayı ne bilmiyorum ama fındık oranında yanlış bilgi veremezler bence. Elbet cezası vardır bunun.

Ulker boykot ise dolaylı olarak MSI da boykot olmuş olmuyor mu

Zehir+boykot devlete çalışan bunlara izin veren ortak çalışanlara da burdan ağır içerikli kınıyorum.
Bunlari yiyenin kendisine saygısı yoktur gitsin hisdistan sokak lezzeti yesin daha kaliteli daha sağlıklıdır.

Coca cola Pepsi felan içmiyor musun hocam? Ambalaj hilesi olayı ne bilmiyorum ama fındık oranında yanlış bilgi veremezler bence. Elbet cezası vardır bunun.
Fındıklı çikolata satıyorlar ambalajda fındık görselleri falan var ama içindeki fındık oranı %0.4 gibi komik bir oran. Fındık tadı alalım diye de aroma verici basıyorlar. İfşa olunca sessiz sedasız fındık ibaresini ve görselini çıkardılar bir ürünlerinde.

Yasal olarak tek zorunlu durum fındıklı dediği üründe fındık kullanmak ve oranını içindekiler kısmına yazmak. Bunu yaptığı için cezası yok, ambalajdan fındık ibaresini ve resmini çıkradıktan sonra fındık oranını beyan etmelerine de gerek kalmadığı için %0.4 bilgisini hemen gizlediler hatta 😀

Son düzenleme:
Geri