spidkey
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 77
- İsim
- Furkan
Ilk olarak iyi aksamlar. Trendyoldan yaklasik 1 hafta once pzt gunu moka pot aldim ve o hafta elime ulasmadi ve kargo takip kismina ne zaman baksam transfer surecinde oldugu gozukuyordu (kargo trendyol express) ardindan bu hafta pzt gunu trendyol musteri destegini aradim ve urunun elime ulasacagini transfer merkezinde kayboldugunu soylediler ve bugun ise oglen 12-1 civarlari trendyol uygulamasindan urunun iade olacagini ve bankaya tekrardan paramin yatirilacagi bildirimini aldim ve yaklasik 1-2 saat sonrasinda ise siparisim geldi ve urun elime ulasti. Ancak trendyolun siparis bilgilerim kisminda siparisimin iade oldugu ve paramin bankama yatirilacagi gozukuyor.
Bu durumu trendyol musteri hizmetlerine bildirmek mantikli olur mu. Yoksa onlarin bana ulasmasini beklemek ve ulasmazlarsa urunu bedava almis sekilde kalmak mi. Buyuk ihtimal yakinda ararlar ve daha once hic bu durumu yasayan oldu?
Bu durumu trendyol musteri hizmetlerine bildirmek mantikli olur mu. Yoksa onlarin bana ulasmasini beklemek ve ulasmazlarsa urunu bedava almis sekilde kalmak mi. Buyuk ihtimal yakinda ararlar ve daha once hic bu durumu yasayan oldu?