Neler Yeni

Trendyol ve Media Markt kargo saçmalığı :D

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
Trendyol üzerinden Media Markt satıcılı, monitör aldım. Monitör kargoya verildi, Trendyol üzerinde bu şekilde gözüküyor en azından kargonun ne kodu, ne hangi kargoya verildiği, ne de kargo takibi var. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçiyorum, satıcı ile iletişime geçip 3 iş günü içerisinde dönüş olacak diyorlar. Sorun şu çalıştığım için ve monitörde hayli büyük. Esnafım, arabada da problem var iş yerine o yüzden söylemedim, eve söylediğim içinde yani takip etmem gerekiyor kapatıp erkenden gitmek için. Media Marktı arıyorum, kendi depolarından çıkan ürünü kontrol edemediklerini söylüyorlar, trendyolla görüşün diyorlar. Trendyolu arıyorum Media Markt yardımcı olur diyorlar :D hiçbir şekilde kargo bilgilerine ulaşamıyorum. Bu tarz bir saçmalık yaşayan var mı aranızda?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
bir iki güne belli olur o takip kodu verirler diye düşünüyorum amazonda falan da öyle oluyor kargo kodunu alıyorum 2 gün sonra düşüyor bilgiler falan, en kötü adam arıyor zaten kapı komşusuna falan bıraktıraiblirsiniz ya da kapı önüne artık binadakilere güvenç seviyenize göre

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir iki güne belli olur o takip kodu verirler diye düşünüyorum amazonda falan da öyle oluyor kargo kodunu alıyorum 2 gün sonra düşüyor bilgiler falan, en kötü adam arıyor zaten kapı komşusuna falan bıraktıraiblirsiniz ya da kapı önüne artık binadakilere güvenç seviyenize göre
İlk gün değil ki ta cuma günü verildi kargoya. Kargoyla ilgili hiçbir şey yok, takip numarası, firma, takip sistemi falan. Amazonda bu tarz bir sorun hiçbir zaman yaşamadım, hangi firmaya falan verildiği gözüküyor en azından.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
İlk gün değil ki ta cuma günü verildi kargoya. Kargoyla ilgili hiçbir şey yok, takip numarası, firma, takip sistemi falan. Amazonda bu tarz bir sorun hiçbir zaman yaşamadım, hangi firmaya falan verildiği gözüküyor en azından.
en kötü dağııtıma çıkmadan önce gün içerisinde mesaj atarlar

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
en kötü dağııtıma çıkmadan önce gün içerisinde mesaj atarlar
İnşallah öyle olur, yani garip olan ne trendyolun ne Media marktın kargo bilgilerine erişememesi. Yani bunu bana sağlamak bu kadar zor olmaması lazım, kendi depolarından çıkan ürünün hangi kargoya verildiğini bilmiyorlar bildiğin. 3. Güne girmişiz, hiçbir bilgi yok

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
İnşallah öyle olur, yani garip olan ne trendyolun ne Media marktın kargo bilgilerine erişememesi. Yani bunu bana sağlamak bu kadar zor olmaması lazım, kendi depolarından çıkan ürünün hangi kargoya verildiğini bilmiyorlar bildiğin. 3. Güne girmişiz, hiçbir bilgi yok
yoğunluk çok olduğundan belki de kaybetmişlerdir .d çok takılcak bir şey değil her kargo gün içerisinde dağıtıma çıkmadan mesaj atıyor

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
yoğunluk çok olduğundan belki de kaybetmişlerdir .d çok takılcak bir şey değil her kargo gün içerisinde dağıtıma çıkmadan mesaj atıyor
Esnafım dediğim dövmeciyim, yani ona göre ayar çekeceğim seanslara da işte :D ne diyeceksin ki. Yapacak bir şey yok.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
Esnafım dediğim dövmeciyim, yani ona göre ayar çekeceğim seanslara da işte :D ne diyeceksin ki. Yapacak bir şey yok.
Hmm, öyleliyse bilemedim darlamaya devam edin ne diyim .d

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
Hmm, öyleliyse bilemedim darlamaya devam edin ne diyim .d
Yani Temu dahi sipariş onayı verilir verilmez kargo takip numarası giriyor, bunlar hangi kargoya verilmiş onu dahi bilmiyor :D gerçekten çıldırmalık işte. Neyse yapacak bir şey yok dediğim gibi..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,206
Üyeler
160,988
Son üye
o1KemalistBey
Top Bottom