Neler Yeni

Çözüldü✓ Trendyol Yanlış Ürün Gönderimi ve 5600h vs 10870H.

EmojiPati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bestami Karakaya
Merhabalar Sipariş Ettiğim Ürün Elimde Geçti ama Yanlış Ürün Göndermişler ve Asıl Ürünün Stokları Kalmamış iade Almamak için Çok Zorluyorlar ve Dava için Zamanım Hiç Yok Benim İstediğim Ürün HP OMEN 3060 R5 5600H Fakat Bana Aynı Ürünün 10870h versiyonunu göndermişler, aradaki fark çoksa mecbur iade ediceğim yoksa bu ürün elimde kalsın diyorum sizce ne yapmalıyım?

TİTAN.

80+ Platinum
Merhabalar Sipariş Ettiğim Ürün Elimde Geçti ama Yanlış Ürün Göndermişler ve Asıl Ürünün Stokları Kalmamış iade Almamak için Çok Zorluyorlar ve Dava için Zamanım Hiç Yok Benim İstediğim Ürün HP OMEN 3060 R5 5600H Fakat Bana Aynı Ürünün 10870h versiyonunu göndermişler, aradaki fark çoksa mecbur iade ediceğim yoksa bu ürün elimde kalsın diyorum sizce ne yapmalıyım?
Kanka ben senin yerinde olsam değişim yaptırırdım çünkü ryzen 5 5600h intel i7 10870h dan daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Değişim yap

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
iki ürünün de kodunu veya linkini atabilir misin belki ekran vs farklarda vardır ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.

EmojiPati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bestami Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tmmdır değişim yapıcağım yapabilirsem tabi :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

iki ürünün de kodunu veya linkini atabilir misin belki ekran vs farklarda vardır ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.
ürünlerin ikisininde stoğu olmadığı için kaldırmışlar yani malesef ama aynı ürünler ekran ram ekran kartı

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Söyleyin bir üst modeli versinler, Dengi bir işlemci vermedikleri sürece kabul etmeyin. Bence fırsat doğmuş, iade falan kasmayın. Kar etmeye odaklanın.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
İnternette işlemcilere baktığımda 10870h performans olarak bir adım önde gözüküyor 5600h a göre. 5800H ile kıyaslanan bir işlemci. Ben olsam değiştirmezdim.

EmojiPati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bestami Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette işlemcilere baktığımda 10870h performans olarak bir adım önde gözüküyor 5600h a göre. 5800H ile kıyaslanan bir işlemci. Ben olsam değiştirmezdim.
önde olsada oyunda değil adobe gibi iş programlarında

Söyleyin bir üst modeli versinler, Dengi bir işlemci vermedikleri sürece kabul etmeyin. Bence fırsat doğmuş, iade falan kasmayın. Kar etmeye odaklanın.
mantıklı aslında bi arayım öyle söyleyim

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay

EmojiPati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bestami Karakaya
hocam bana vericekleri 5600h dı normalde

hocam @HmzaY bana bunu vermeyi teklif ettiler
uygunmu bu?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Aslında trendyol derken satıcı dükan sorumlu bu olaylardan.

Bir ürün almak istediğimde yorumları okuyorum. İçlerinden 2-3 adam ürünün aynısı olmadığını iddia ediyor.

Soru cevap bölümü varsa İlk olarak dükkana soru sormanız lazım. Ürünün birebir kendisini mi yolluyorsunuz? felan
Üründen ellerinde olmasa söylerler ordan.
Almadan önce konuşmak lazım adamlarla.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

EmojiPati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bestami Karakaya
Aslında trendyol derken satıcı dükan sorumlu bu olaylardan.

Bir ürün almak istediğimde yorumları okuyorum. İçlerinden 2-3 adam ürünün aynısı olmadığını iddia ediyor.

Soru cevap bölümü varsa İlk olarak dükkana soru sormanız lazım. Ürünün birebir kendisini mi yolluyorsunuz? felan
Üründen ellerinde olmasa söylerler ordan.
Almadan önce konuşmak lazım adamlarla.
alan 15 kişi vardı ve konuştuğumda bana yanlış gönderdiklerini ve ellerinde kalmadığını belirtti

tmmdır hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom