Neler Yeni

Trendyol Yasaları Çiğniyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
3 Yıldır bu işin içerisindeyim ve 20 ye yakın pazaryerinde satış yapıyorum. Canım güzel dostum benim.
Olabilir sen dolandırmıyorsun diye herkesi kendim gibi mi sanıyorsun canım dostum benim? Trendyolun mağdur etmediği insan var mıdır bilmiyorum. Her önüne gelen orda satış yapıyor sorun olunca Trendyol ben alıcıyla satıcıya karışmam deyip çıkıyo işin içinden.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,904
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Da bu olayın aslında Trendyol ile pek bir alakası yok. Onlara bilgiyi veren Asus servisi çünkü :D

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eray
Olabilir sen dolandırmıyorsun diye herkesi kendim gibi mi sanıyorsun canım dostum benim? Trendyolun mağdur etmediği insan var mıdır bilmiyorum. Her önüne gelen orda satış yapıyor sorun olunca Trendyol ben alıcıyla satıcıya karışmam deyip çıkıyo işin içinden.
ağzına sağlık

kaan9759

80+
3 Yıldır bu işin içerisindeyim ve 20 ye yakın pazaryerinde satış yapıyorum. Canım güzel dostum benim.
Her satıcı sizin gibi değil emin olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Da bu olayın aslında Trendyol ile pek bir alakası yok. Onlara bilgiyi veren Asus servisi çünkü :D
Trendyol dediğimi yapıyor trenyolun politikasında 14 gün içinde ürünlerde iade hakkı olduğu belirtiliyor. ama nedense şu an bu politikayı tanımıyorlar bizi şikayet edin diyorlar.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Hakkını savunamıyorsun diye dolandırıyorsun bu da dolandırılanların sorunu.
Trendyolda sahte ürün satamazsın. Trendyolda bir ürün satmak için o ürünün faturasını istemektedir. Gel gelelim kendin gittin appledan aldın ürünü faturasını gösterdin ve açtın malı sattın. Müşteri şikayet etti. Mağazan kapanıyor ve anında müşteriye para iadesi ve ürün sende kalıyor. Trendyol diğer platformlara göre ürünü satıp açması en zor pazaryerlerinden biri.

Ürün defo muhabbetinde ise Güzelim Türkiyende Tüketici Hakem heyeti gibi bir seçenek var az araştır ve kullanmasını bildiğin sürece haksız çıkma olasılığın yok denecek kadar az.

donanimci98

80+ Bronze
Ürün bozuk dersen servise gider bozuk olup olmadığı öğrenilir. Kararı Asus verebilir. Beğenmedim deseydin iade almak zorundalardı. Ama Windows’u kuramadığın için açılmıyor o sistem zaten.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bu gelen tüketici hakem heyetlerini ben cevaplıyorum firmamda. Emin ol Tüketici kollayan böyle bir kurum yok. Ve trendyolda aynı şekilde Satıcı firmadan daha çok koruyor müşteriyi.

kaan9759

80+
Ürün bozuk dersen servise gider bozuk olup olmadığı öğrenilir. Kararı Asus verebilir. Beğenmedim deseydin iade almak zorundalardı. Ama Windows’u kuramadığın için açılmıyor o sistem zaten.
Windowsu bir arkadaşıma kurdurdum, arkadaşım yetkili serviste çalışıyor anlıyordur herhalde değilmi? ayriyetten üründeki sorun tespit edildi ve şu an tamir ediliyor eğer sorun benden kaynaklı olsaydı ürün ya bana geri gönderilirdi yada tamir için onay ve ücret talep ederlerdi adamlar direkt ürünü tamir etmeye karar verdiler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,955
Üyeler
161,531
Son üye
AkselSYD
Top Bottom