Çok teşekkür ederim yemek için kod arıyordum bu iyi oldu sağolChippin uygulamasını indirin, tel no doğum tarihi girerek üye oluyorsunuz sadece. Kod kısmında kodlarınızı alıp kullanabilirsiniz. Sınırlı sayıda hızlı olun, afiyettt
Teşekkürler kodu aldım istediğim zaman kullanabiliyorum dimi?Chippin uygulamasını indirin, tel no doğum tarihi girerek üye oluyorsunuz sadece. Kod kısmında kodlarınızı alıp kullanabilirsiniz. Sınırlı sayıda hızlı olun, afiyettt
Ayın 30’una kadar evet.Teşekkürler kodu aldım istediğim zaman kullanabiliyorum dimi?
Teşekkürler kodu aldım istediğim zaman kullanabiliyorum dimi?
Rica ederim afiyet olsunKonu sahibine teşekkürler bende aldım arada yemek alıyorum işe yarar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayın 30’una kadar evet.
Kullanım adedi mi var yoksa kodu alsam yetermiChippin uygulamasını indirin, tel no doğum tarihi girerek üye oluyorsunuz sadece. Kod kısmında kodlarınızı alıp kullanabilirsiniz. Sınırlı sayıda hızlı olun, afiyettt
konu için teşekkürler hocam.Refe gerek yok hocam etkilemiyor
Kullanım adedi oluyor trendyol da onu sordum yani süre sınırımı var kullanım adedimi diyeSorunuzu anlamadım ama kodlar sınırlı heralde kodu alıp 30una kadar kullanırsınız