TRENDYOL Yemek İndirim Kuponu Vermiş

bana gelmemiş

sana kötü bir haberim var anlamadığım bir sebepten telefonumdaki tüm hesaplara kod veriyor ama 1 ini harcayınca diğerlerinden gidiyor sende de aynı şey olabilir

sana kötü bir haberim var anlamadığım bir sebepten telefonumdaki tüm hesaplara kod veriyor ama 1 ini harcayınca diğerlerinden gidiyor sende de aynı şey olabilir
ben de 8 tane farklı sanal kart var. Sıkıntı olmuyor. Numaralar da farklı kişilerin üzerine.

Galiba ayın farklı dönemlerine bölüyorlar üyeleri. Size de bu ay içinde 20 TL gelmediyse ay sonuna kadar gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok ben trendyol'da sorun yaşamadım. Yemeksepetin'de blokluyum ama.
ben trendyoldan blok yedim kaldırttım yemeksepetinde 9 hesap bloklu ve kaldırmıyolar :D

Bana bayadır gelmiyor geçenlerde kardeşime ve anneme gelmişti.

ben trendyoldan blok yedim kaldırttım yemeksepetinde 9 hesap bloklu ve kaldırmıyolar :D
Ben 2 ay önce hesapların silinmesi için mail attım ama hala cevap vermediler. Hesapları silmezlerse umurumda değil. Zaten tavuk döner olmuş 35 tl. Bu pahalılıkta eskisi gibi çok sık sipariş vermiyorum. Galiba ios uygulamasında hesabını silebiliyormuşsun ama iphone kullanmıyorum.

Galiba ayın farklı dönemlerine bölüyorlar üyeleri. Size de bu ay içinde 20 TL gelmediyse ay sonuna kadar gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok ben trendyol'da sorun yaşamadım. Yemeksepetin'de blokluyum ama.
hocam bana enson geçen ayın 28inde gelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri