- Reaksiyon skoru
- 172
3 hesabımda da 40 min siparişe 20 tl indirim kodu var. Sizler de kontrol edin.
Herkesin haberi olmayabilir.Sürekli geliyor zaten.
ben de 8 tane farklı sanal kart var. Sıkıntı olmuyor. Numaralar da farklı kişilerin üzerine.sana kötü bir haberim var anlamadığım bir sebepten telefonumdaki tüm hesaplara kod veriyor ama 1 ini harcayınca diğerlerinden gidiyor sende de aynı şey olabilir
kanka bendede aynı şey var merak etme siliyor genede adres kontrol ediyolar çünküben de 8 tane farklı sanal kart var. Sıkıntı olmuyor. Numaralar da farklı kişilerin üzerine.
Galiba ayın farklı dönemlerine bölüyorlar üyeleri. Size de bu ay içinde 20 tl gelmediyse ay sonuna kadar gelir.bana gelmemiş
Yok ben trendyol'da sorun yaşamadım. Yemeksepetin'de blokluyum ama.kanka bendede aynı şey var merak etme siliyor genede adres kontrol ediyolar çünkü![]()
Bana bayadır gelmiyor geçenlerde kardeşime ve anneme gelmişti.3 hesabımda da 40 min siparişe 20 TL indirim kodu var. Sizler de kontrol edin.
ben trendyoldan blok yedim kaldırttım yemeksepetinde 9 hesap bloklu ve kaldırmıyolarGaliba ayın farklı dönemlerine bölüyorlar üyeleri. Size de bu ay içinde 20 TL gelmediyse ay sonuna kadar gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok ben trendyol'da sorun yaşamadım. Yemeksepetin'de blokluyum ama.
Bana bayadır gelmiyor geçenlerde kardeşime ve anneme gelmişti.
Ben 2 ay önce hesapların silinmesi için mail attım ama hala cevap vermediler. Hesapları silmezlerse umurumda değil. Zaten tavuk döner olmuş 35 tl. Bu pahalılıkta eskisi gibi çok sık sipariş vermiyorum. Galiba ios uygulamasında hesabını silebiliyormuşsun ama iphone kullanmıyorum.ben trendyoldan blok yedim kaldırttım yemeksepetinde 9 hesap bloklu ve kaldırmıyolar![]()
hocam bana enson geçen ayın 28inde gelmişGaliba ayın farklı dönemlerine bölüyorlar üyeleri. Size de bu ay içinde 20 TL gelmediyse ay sonuna kadar gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok ben trendyol'da sorun yaşamadım. Yemeksepetin'de blokluyum ama.