Erik 80+ Bronze Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 560 Dahası Reaksiyon skoru 345 İsim Ahmet Karpat 21 Aralık 2020 #1 Trendyolda yıl sonu indirimleri var bilgisayar bileşenleri olarak kayda değer herhangi bir indirim gördünüzmü?
Trendyolda yıl sonu indirimleri var bilgisayar bileşenleri olarak kayda değer herhangi bir indirim gördünüzmü?
-RutHleSs- 80+ Gold Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5,838 En İyi Cevap 4 21 Aralık 2020 #2 ErikS yazmış: Trendyolda yıl sonu indirimleri var bilgisayar bileşenleri olarak kayda değer herhangi bir indirim gördünüzmü? Devamı için tıklayın... Görmedim , çünkü 23'ünde başlayacak galiba. Paylaş-Kazan etkinliği ile eş zamanlı başlıyor diye biliyorum.
ErikS yazmış: Trendyolda yıl sonu indirimleri var bilgisayar bileşenleri olarak kayda değer herhangi bir indirim gördünüzmü? Devamı için tıklayın... Görmedim , çünkü 23'ünde başlayacak galiba. Paylaş-Kazan etkinliği ile eş zamanlı başlıyor diye biliyorum.
7 7GİTSİNLER 80+ Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim SEVEN GİTSİN 21 Aralık 2020 #3 ErikS yazmış: Trendyolda yıl sonu indirimleri var bilgisayar bileşenleri olarak kayda değer herhangi bir indirim gördünüzmü? Devamı için tıklayın... bu gece başlar
ErikS yazmış: Trendyolda yıl sonu indirimleri var bilgisayar bileşenleri olarak kayda değer herhangi bir indirim gördünüzmü? Devamı için tıklayın... bu gece başlar