Yardım Batman Arkham Knight

Reaksiyon skoru
14
Öncelikle selamlar, Epic Games indirimleri 24 şubatta bitiyor ve ben bu indirim bitmeden bir oyun daha almak istiyorum. Gözüme Batman Arkham Knight'ı kestirdim. Birini dövmeli oyunlardan hoşlanıyorum(örnek olarak Spiderman) ve hikayesi ile oynanışı güzel olması çok önemli. Sizce aldığıma değer mi?

efsane bir oyundur alın.

Öncelikle selamlar, Epic Games indirimleri 24 şubatta bitiyor ve ben bu indirim bitmeden bir oyun daha almak istiyorum. Gözüme Batman Arkham Knight'ı kestirdim. Birini dövmeli oyunlardan hoşlanıyorum(örnek olarak Spiderman) ve hikayesi ile oynanışı güzel olması çok önemli. Sizce aldığıma değer mi?
Riddler yüzünden tamamlası biraz zor ama değer bence. Bazı bilmeceler delirtebiliyor. Gerçek sonu alabilmek için challengelar hariç her şeyi tamamlaman gerekiyor.

efsane bir oyundur alın.
Cevabın için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Riddler yüzünden tamamlası biraz zor ama değer bence. Bazı bilmeceler delirtebiliyor. Gerçek sonu alabilmek için challengelar hariç her şeyi tamamlaman gerekiyor.
Cevabın için teşekürler. İnternetten biraz videolarına bakınacağım ona göre karar veririm artık.

Dostum dövmeli oyunlar demişken epic games bu hafta wwz aftermath oyununu verdi. Testereyi alıp zombileri bi kesiyosun aşırı sarıyor. Söyleyim dedim.
Teşekkür ederim. Bedava oyunları almayı unutuyordum hatırlatman iyi oldu😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,135
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri