Neler Yeni

Yardım Batman Arkham Knight

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Gökay
Öncelikle selamlar, Epic Games indirimleri 24 şubatta bitiyor ve ben bu indirim bitmeden bir oyun daha almak istiyorum. Gözüme Batman Arkham Knight'ı kestirdim. Birini dövmeli oyunlardan hoşlanıyorum(örnek olarak Spiderman) ve hikayesi ile oynanışı güzel olması çok önemli. Sizce aldığıma değer mi?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
efe araci
efsane bir oyundur alın.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Öncelikle selamlar, Epic Games indirimleri 24 şubatta bitiyor ve ben bu indirim bitmeden bir oyun daha almak istiyorum. Gözüme Batman Arkham Knight'ı kestirdim. Birini dövmeli oyunlardan hoşlanıyorum(örnek olarak Spiderman) ve hikayesi ile oynanışı güzel olması çok önemli. Sizce aldığıma değer mi?
Riddler yüzünden tamamlası biraz zor ama değer bence. Bazı bilmeceler delirtebiliyor. Gerçek sonu alabilmek için challengelar hariç her şeyi tamamlaman gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
efsane bir oyundur alın.
Cevabın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riddler yüzünden tamamlası biraz zor ama değer bence. Bazı bilmeceler delirtebiliyor. Gerçek sonu alabilmek için challengelar hariç her şeyi tamamlaman gerekiyor.
Cevabın için teşekürler. İnternetten biraz videolarına bakınacağım ona göre karar veririm artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum dövmeli oyunlar demişken epic games bu hafta wwz aftermath oyununu verdi. Testereyi alıp zombileri bi kesiyosun aşırı sarıyor. Söyleyim dedim.
Teşekkür ederim. Bedava oyunları almayı unutuyordum hatırlatman iyi oldu😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,569
Üyeler
168,462
Son üye
altugscrp
Top Bottom