Neler Yeni

Trendyolda satış yapabilir miyim?

PAİN SAMA

Ekler

• 902580.jpg
    902580.jpg
    590.2 KB · Hit: 13

EmreTRk

80+ Bronze
İnşallah hocam. elimizden geldiğinde yapmaya çalışacağız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam araştırdığım kadarıyla trendyolda mağaza kurabilmek için öncelik olarak bir şahıs şirketi kurmamız gerekiyor. buradan sonrasına hakim değilim malesef.

6 ay sonra beyler ben zengin oldum yazarım :blobdance:
Evet şirket kurman gerekiyor doğru biliyormuşum. Detaylı bilgiler googlede mevcut. Eğer kendin birşeyler üretmek istersende Trendyol ile anlaşabilirsin. Bu şekilde ürününün satıcısı Trendyol oluyor ancak kargolamayı sen yapıyorsun, bu şekilde hiç ürünüm satılmadı elimde kaldı derdinde olmuyor ama dediğim gibi bu dereceye gelmek büyük profesyonellik ve maddiyat isteyen şeyler. UMARIM BAŞARILI OLURSUN :)

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Evet şirket kurman gerekiyor doğru biliyormuşum. Detaylı bilgiler googlede mevcut. Eğer kendin birşeyler üretmek istersende Trendyol ile anlaşabilirsin. Bu şekilde ürününün satıcısı Trendyol oluyor ancak kargolamayı sen yapıyorsun, bu şekilde hiç ürünüm satılmadı elimde kaldı derdinde olmuyor ama dediğim gibi bu dereceye gelmek büyük profesyonellik ve maddiyat isteyen şeyler. UMARIM BAŞARILI OLURSUN :)
Maddiyat Allaha Şükür elimizde yeterince var fakat pek bir kararsız kaldım Yardımlarınız için teşekkür ederim :peepokalp:

şunu tişörte bassak ne para kırarız la

Maddiyat Allaha Şükür elimizde yeterince var fakat pek bir kararsız kaldım Yardımlarınız için teşekkür ederim :peepokalp:

şunu tişörte bassak ne para kırarız la
Bardak baskıları benden. Bide kızlar için makyaj malzemeleri getiririz kalite jilet. Kızlar için saç boyaları vs

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

samet4747

80+ Platinum
Bizde başlıyoruz, umarım ikimizde başarılı oluruz...

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Hocam Getirtecek olsak kaliteli bir mal getirtmemiz lazım, ek olarak Çin'den alsak türkiyedeki üreticiden daha pahalıya satacağız. Bizim yerimize decathlondan almayı tercih edeceklerine eminim.

Top Bottom