NormalGuyX
80+
Evet şirket kurman gerekiyor doğru biliyormuşum. Detaylı bilgiler googlede mevcut. Eğer kendin birşeyler üretmek istersende Trendyol ile anlaşabilirsin. Bu şekilde ürününün satıcısı Trendyol oluyor ancak kargolamayı sen yapıyorsun, bu şekilde hiç ürünüm satılmadı elimde kaldı derdinde olmuyor ama dediğim gibi bu dereceye gelmek büyük profesyonellik ve maddiyat isteyen şeyler. UMARIM BAŞARILI OLURSUNİnşallah hocam. elimizden geldiğinde yapmaya çalışacağız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam araştırdığım kadarıyla trendyolda mağaza kurabilmek için öncelik olarak bir şahıs şirketi kurmamız gerekiyor. buradan sonrasına hakim değilim malesef.
6 ay sonra beyler ben zengin oldum yazarım
Maddiyat Allaha Şükür elimizde yeterince var fakat pek bir kararsız kaldım Yardımlarınız için teşekkür ederimEvet şirket kurman gerekiyor doğru biliyormuşum. Detaylı bilgiler googlede mevcut. Eğer kendin birşeyler üretmek istersende Trendyol ile anlaşabilirsin. Bu şekilde ürününün satıcısı Trendyol oluyor ancak kargolamayı sen yapıyorsun, bu şekilde hiç ürünüm satılmadı elimde kaldı derdinde olmuyor ama dediğim gibi bu dereceye gelmek büyük profesyonellik ve maddiyat isteyen şeyler. UMARIM BAŞARILI OLURSUN
şunu tişörte bassak ne para kırarız laPAİN SAMA
Bardak baskıları benden. Bide kızlar için makyaj malzemeleri getiririz kalite jilet. Kızlar için saç boyaları vsMaddiyat Allaha Şükür elimizde yeterince var fakat pek bir kararsız kaldım Yardımlarınız için teşekkür ederim
şunu tişörte bassak ne para kırarız la
Biz çalışalım ekmek gelir illahaBurdan hepimize ekmek çıkar usta.
Niyeki broo iş yaş hocam
Hocam Getirtecek olsak kaliteli bir mal getirtmemiz lazım, ek olarak Çin'den alsak türkiyedeki üreticiden daha pahalıya satacağız. Bizim yerimize decathlondan almayı tercih edeceklerine eminim.Niyeki bro