Neler Yeni

Trendyol'dan aldığım Everest SC HD-03 çakma geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmet Kerem
Arkadaşlar trendyol dan sipariş ettim bu ürünü üzerinde markası yazmayan jelatinsiz kutusunda bile marka ismi yazmayan 5 para etmez ürün gönderildi iade etmek istiyorum ürünü hiç kullanmadım ama çakma olduğu besbelli ürünün yorumlarında 4-5 kişide böyle yazmış ürünün incelemelerini izledim ve benim ürünümle farklı ürünler daha önce hiç iade talebinde bulunmadım süreç nasıl işler anlatabilir misiniz ve kabul ederler mi ayrıca lütfen bu ürüne karşı dikkatli olun.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu webcam muhtemelen klasik etiket ürünlerinden biridir. Rampage olsaydı çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Fakat yorumlarda yazıyorsa niye aldın onu çözemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmet Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu webcam muhtemelen klasik etiket ürünlerinden biridir. Rampage olsaydı çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Fakat yorumlarda yazıyorsa niye aldın onu çözemedim.
300 yorumun sadece 5-6 tanesinde böyle yazıyor internette de incelemeleri vardı izledim gayet güzeldi ancak elime saçma sapan bir ürün geldi az para da değil 180 lira online dersler de var fazla beklemek istemiyorum sizce iade etmelimiyim ürünü orjinali ile çok farkı var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve de klasik etiket ürünü tam olarak ne oluyor konuyu biraz daha açabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,570
Üyeler
159,175
Son üye
emre973728
Top Bottom