evet işte bilerek son saniye koydular gerçekten çok çakallar bu kampanyalarBilerek son 1 saatte koydular herhalde bu maddeyi
herkes fake hesabını açtı üye sayısı arttı.
Şimdi de cüzdana para yollanmayacak. Geçmiş olsun
evet işte bilerek son saniye koydular gerçekten çok çakallar bu kampanyalarBilerek son 1 saatte koydular herhalde bu maddeyi
herkes fake hesabını açtı üye sayısı arttı.
Şimdi de cüzdana para yollanmayacak. Geçmiş olsun
bendede aynı durum barışBen kendi telefonumdan 2 hesapta kastım sıkıntı olur mu?
Bendee. 3 gündür toplam 5 6 saatimi harcamışımdır.Valla ilk önce fake hesaplarla kendimi baya kastım sonra o koleksiyonları direk sildim.
Sonra yeni koleksiyonlar oluşturup hiç bot olmadan kendi emeğimle kastım, telegram Facebook gruplarına ata ata felan. Param yatmazsa büyük isyan çıkartırım.
Evet, kampanya kurallarında olacağı yazıyor.Ben kendi telefonumdan 2 hesapta kastım sıkıntı olur mu?
İnşallah kabul ederler 255 tl tutuyor toplam fake hesap işi olmadan.bendede aynı durum barış
Ama o fake hesaplar için değil miydi.?Evet, kampanya kurallarında olacağı yazıyor.
Aynı kullanıcı birden fazla hesaba kaydetme kasarsa ona ödülün verilmeyeceği yazıyor malesef.
Bak açtın kardeşim aynen. Bu kadar büyük bir şirkete dava aç. Donuna kadar bile alırlar.Dava açarım.
True.Bak açtın kardeşim aynen. Bu kadar büyük bir şirkete dava aç. Donuna kadar bile alırlar.
Evet.pekala aynı ipden açılan cihazlada 1 keremi kabul oluyor?
Hocam bence sizinkini kabul ederler 2-3tane faks attiysaniz onlar silinir ancak emin değilimpekala aynı ipden açılan cihazlada 1 keremi kabul oluyor?
Eğer sen haklı isen alamazlar ne kadar büyük olursan ol.Bak açtın kardeşim aynen. Bu kadar büyük bir şirkete dava aç. Donuna kadar bile alırlar.
Peki hangisi kabul olur 2 hesaptan ?Evet.