Neler Yeni

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bakalım onu nasıl anlıcaklar kendi emeğinle kastım derken kendi emeğinle mi fake hesap açtın :D
Kendi emeğimle gercek insanların olduğu gruplara ata ata karşılıklı kaydede ede kazandım. 😎

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
düşünsenize adamlar beleş para dağıtıcaklardı şimdi herkesi dava edip onlar beleş para alıyorlarmış aKJDHFSDJKHSDFKJHS

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Sistem otomatik değilse tespit etmeleri çok zor, gün içinde parayı asla yatıramazlar tespit etmeleri çok uzun süreceğinden

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
arkadaşlar
Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Trendyol.com tarafından yapılacaktır. Trendyol.com bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir.
diye bir şey var önceden de vardı çoğu kampanyada yazar işte kendisi haber vermeden değiştirebilir diye ve güncellemişler bunu yazmışlar;
Aynı kişiye ait olduğu tespit edilen hesaplar kampanya hesaplamalarına dahil edilmeyecektir
Kampanyada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıların belirlenmesi durumunda bu kullanıcı ödüle hak kazanamayacak olup, Trendyol.com'un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

forum galiba b.ku yedi lan
@Yasin Çelik ve @keremcnsz24 düşünsün. Kafam rahat 250 tl gerçek hesapla kastım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Mesela şöyle.

500 TL'lik alışveriş yapacaksın ki öyle kullanabilirsin diyebilirler cüzdanında'ki parayı.

Kısaca firmalar'dan gelen hediye çekleri var mesela. 500 TL üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL hediye çeki gibi.
Öyle birsey değil hocam.
Kampanyanın hiçbiryerinde yazmıyor bu.
Ödülü almak için bir sorun yoksa kullanıcının direk Trendyol cüzdanına iletiliyor para. İstediği gibi kullanabiliyor. Öyle bir durum olsaydı kimse uğraşmazdı bunun için

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

ElectriX

80+ Silver
15₺ bekliyorum o kadar :d

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Öyle birsey değil hocam.
Kampanyanın hiçbiryerinde yazmıyor bu.
Ödülü almak için bir sorun yoksa kullanıcının direk Trendyol cüzdanına iletiliyor para. İstediği gibi kullanabiliyor. Öyle bir durum olsaydı kimse uğraşmazdı bunun için

İnşallah alırsınız. Kullanırsınız.

Okumadım kuralları detaylı şekilde o yüzden net bir şey diyemeyeceğim fakat burası Türkiye gerçeğini unutmamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,553
Üyeler
163,682
Son üye
Mehmettece
Top Bottom