Neler Yeni

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

LastXeon

80+ Bronze
  • Trendyol.com’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.
  • Trendyol.com, katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve Trendyol.com ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  • Kampanyada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıların belirlenmesi durumunda bu kullanıcı ödüle hak kazanamayacak olup, Trendyol.com'un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
  • Aynı kişiye ait olduğu tespit edilen hesaplar kampanya hesaplamalarına dahil edilmeyecektir
  • Ödül Kazananlara, hediye bilgileri kampanyaya katılmış oldukları Trendyol.com'a kayıtlı mail adresleri veya kayıtlı telefon numaraları üzerinden iletilir.
  • Trendyol.com'un kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Trendyol.com'un her türlü kayıtları esas alınacaktır.
  • Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  • Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Trendyol.com tarafından yapılacaktır. Trendyol.com bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
daha alana raslamadım atsana kanıtı bakayım gideyim siliym mesajlarımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanıt bekliyorum :D bu paranın sizin olduğuna dair
Foruma gel yarın iste atarlar

daha alana raslamadım atsana kanıtı bakayım gideyim siliym mesajlarımı

kanıt bekliyorum :D bu paranın sizin olduğuna dair
Bi sen akıllsın .d

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
2 gündür söylüyorum buraya da yaziym

millet milleti 10 TL için öldürürken trendYol sizin gibi göklünün akıllı gelinlerine 150 şer TL yedirir mi :D
Dava açarım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
o size açabilir dikkat edin adamların bu forumdan haberi vardır elbet girip tek tek hesapları bloke etseler size 5 10 TL filan kalıyor galiba
Öyle bir hakları yok

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
her dakika forumdayım bekliyoruz aga rahat ol sen :D
Dostum sanırım yapamadın ve üzüldün bunu "vermezler len yalan o ehueheu" diyerek geçirmeye çalışman çok saçma. Çünkü Trendyol gibi büyük bir firma böyle bir dolandırıcılık sence yapar mı ?
Yarın veya bir kaç güne param gelince SS ini atarım merak etme. 😎

Top Bottom