Neler Yeni

Trendyoldan pc alınır mı?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly

PixDraw

80+ Bronze
Bu firmalardan hb hariç diğerleri zaten aracı fakat attığın sistemde ne olursa olsun satıcı aynı sorunlar aracıdan ötürü değilde satıcıdan kaynaklanıyor onunla ilgili yorum ve şikayetleri inceleyin en uygun bulduğunuz siteden alın. Attığınız her siteden yüklü alışveriş yaptığım oldu nadiren sorun yaşadım dediğim gibi satıcıyı araştırın.

HakanKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan Kokol
Bence bir teknoloji mağazasından almanız daha iyi olacaktır hem garanti bakımından hemde ne olur ne olmaz kargoda zarar görme olasılıkları flan başınızı ağrıtacak durumlar çıkabilir.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu firmalardan hb hariç diğerleri zaten aracı fakat attığın sistemde ne olursa olsun satıcı aynı sorunlar aracıdan ötürü değilde satıcıdan kaynaklanıyor onunla ilgili yorum ve şikayetleri inceleyin en uygun bulduğunuz siteden alın. Attığınız her siteden yüklü alışveriş yaptığım oldu nadiren sorun yaşadım dediğim gibi satıcıyı araştırın.
yani satıcının puanı 9.4 gözüküyor umarım güvenilirdir

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
yani satıcının puanı 9.4 gözüküyor umarım güvenilirdir
Bir sorun çıkıcağını pek düşünmüyorum.Trendyol destek ekibine sorabilirsiniz aklınızda kalan soruları.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Şahsen ben önermiyorum trendyolda yaşadığım bir olayı anlatacam yaklaşık 1 ay önce elektronik bir ürün aldim ve beğenmedim sadece kutusunu açıp baktim iade edebilirmiyim diye sordum ama elektronik ürünlerde iade almiyoruz isterseniz incelemeye alalim oda 1 ay sürüyor dedi bende maalesef aldığım ile kaldim. Garanti açısından ilgilenirlermi bilmiyorum ben teknoloji mağazalarını öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar kutuyu açtığım için iade almadi sanki ürünün üstünde tepindim..

PixDraw

80+ Bronze
Şahsen ben önermiyorum trendyolda yaşadığım bir olayı anlatacam yaklaşık 1 ay önce elektronik bir ürün aldim ve beğenmedim sadece kutusunu açıp baktim iade edebilirmiyim diye sordum ama elektronik ürünlerde iade almiyoruz isterseniz incelemeye alalim oda 1 ay sürüyor dedi bende maalesef aldığım ile kaldim. Garanti açısından ilgilenirlermi bilmiyorum ben teknoloji mağazalarını öneririm.

Adamlar kutuyu açtığım için iade almadi sanki ürünün üstünde tepindim..
Hocam dediğiniz sorun satıcı kaynaklı ki ben olsam tüketici mahkemesine başvuru yapardım 14 gün cayma hakkınız var kişisel olmayan ürünlerde iade almıyoruz diye bir şey yoktur.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocam dediğiniz sorun satıcı kaynaklı ki ben olsam tüketici mahkemesine başvuru yapardım 14 gün cayma hakkınız var kişisel olmayan ürünlerde iade almıyoruz diye bir şey yoktur.
Ugrasmak istemedim açıkçası zaten eskisi kadar alisveris yapmıyorum trendyoldan artık güvenim de kalmadı

Saçma sapan şeyler söylüyorlar elektronik ürünlerin kutusunu açınca 2. Ele felan giriyormus ben bunun kutusunu açmadan nasıl anlayacam iyi mi? kötü mü olduğunu nede olsa internetten alıyorum bilmiyorum ne olduğunu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence bir teknoloji mağazasından almanız daha iyi olacaktır hem garanti bakımından hemde ne olur ne olmaz kargoda zarar görme olasılıkları flan başınızı ağrıtacak durumlar çıkabilir.
Gönül ister ki herkes teknoloji marketlerden alsın ama çok kâr koyuyorlar.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Alınır iade veya sorun çıktığında gönderdikleri yere sadece trendyol dan iade kodunu istiyorsun bu kadar kargo yerine gidip trendyol iadesi yapmak istiyorum diyeceksin kodumda var diyeceksin boşete ismini, soy ismini, kendi adresini yaz diyorlar bitti bu kadar kargo sıkıntılı gelmesi her üründe şans.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Gönül ister ki herkes teknoloji marketlerden alsın ama çok kâr koyuyorlar.
yani adam 3 farklı siteye koymuş en pahalısı hepsiburada da

Alınır iade veya sorun çıktığında gönderdikleri yere sadece trendyol dan iade kodunu istiyorsun bu kadar kargo yerine gidip trendyol iadesi yapmak istiyorum diyeceksin kodumda var diyeceksin boşete ismini, soy ismini, kendi adresini yaz diyorlar bitti bu kadar kargo sıkıntılı gelmesi her üründe şans.
yani güvenilir mi diyosunuz eğer arıza çıkarsa satıcıya iade işi çözer mi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yani adam 3 farklı siteye koymuş en pahalısı hepsiburada da

yani güvenilir mi diyosunuz eğer arıza çıkarsa satıcıya iade işi çözer mi?
Hocam cihazlar zaten marka güvencesi altında. İthalat garantili olmadığı sürece hangi marka olursa olsun marka Garantisi altındadır. Mesela HP aldıysan HP Türkiye garantili olur.

Top Bottom