Trendyoldan pc alınır mı?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
349
Bu firmalardan hb hariç diğerleri zaten aracı fakat attığın sistemde ne olursa olsun satıcı aynı sorunlar aracıdan ötürü değilde satıcıdan kaynaklanıyor onunla ilgili yorum ve şikayetleri inceleyin en uygun bulduğunuz siteden alın. Attığınız her siteden yüklü alışveriş yaptığım oldu nadiren sorun yaşadım dediğim gibi satıcıyı araştırın.

Bence bir teknoloji mağazasından almanız daha iyi olacaktır hem garanti bakımından hemde ne olur ne olmaz kargoda zarar görme olasılıkları flan başınızı ağrıtacak durumlar çıkabilir.

Bu firmalardan hb hariç diğerleri zaten aracı fakat attığın sistemde ne olursa olsun satıcı aynı sorunlar aracıdan ötürü değilde satıcıdan kaynaklanıyor onunla ilgili yorum ve şikayetleri inceleyin en uygun bulduğunuz siteden alın. Attığınız her siteden yüklü alışveriş yaptığım oldu nadiren sorun yaşadım dediğim gibi satıcıyı araştırın.
yani satıcının puanı 9.4 gözüküyor umarım güvenilirdir

yani satıcının puanı 9.4 gözüküyor umarım güvenilirdir
Bir sorun çıkıcağını pek düşünmüyorum.Trendyol destek ekibine sorabilirsiniz aklınızda kalan soruları.

Şahsen ben önermiyorum trendyolda yaşadığım bir olayı anlatacam yaklaşık 1 ay önce elektronik bir ürün aldim ve beğenmedim sadece kutusunu açıp baktim iade edebilirmiyim diye sordum ama elektronik ürünlerde iade almiyoruz isterseniz incelemeye alalim oda 1 ay sürüyor dedi bende maalesef aldığım ile kaldim. Garanti açısından ilgilenirlermi bilmiyorum ben teknoloji mağazalarını öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar kutuyu açtığım için iade almadi sanki ürünün üstünde tepindim..

Şahsen ben önermiyorum trendyolda yaşadığım bir olayı anlatacam yaklaşık 1 ay önce elektronik bir ürün aldim ve beğenmedim sadece kutusunu açıp baktim iade edebilirmiyim diye sordum ama elektronik ürünlerde iade almiyoruz isterseniz incelemeye alalim oda 1 ay sürüyor dedi bende maalesef aldığım ile kaldim. Garanti açısından ilgilenirlermi bilmiyorum ben teknoloji mağazalarını öneririm.

Adamlar kutuyu açtığım için iade almadi sanki ürünün üstünde tepindim..
Hocam dediğiniz sorun satıcı kaynaklı ki ben olsam tüketici mahkemesine başvuru yapardım 14 gün cayma hakkınız var kişisel olmayan ürünlerde iade almıyoruz diye bir şey yoktur.

Hocam dediğiniz sorun satıcı kaynaklı ki ben olsam tüketici mahkemesine başvuru yapardım 14 gün cayma hakkınız var kişisel olmayan ürünlerde iade almıyoruz diye bir şey yoktur.
Ugrasmak istemedim açıkçası zaten eskisi kadar alisveris yapmıyorum trendyoldan artık güvenim de kalmadı

Saçma sapan şeyler söylüyorlar elektronik ürünlerin kutusunu açınca 2. Ele felan giriyormus ben bunun kutusunu açmadan nasıl anlayacam iyi mi? kötü mü olduğunu nede olsa internetten alıyorum bilmiyorum ne olduğunu

Bence bir teknoloji mağazasından almanız daha iyi olacaktır hem garanti bakımından hemde ne olur ne olmaz kargoda zarar görme olasılıkları flan başınızı ağrıtacak durumlar çıkabilir.
Gönül ister ki herkes teknoloji marketlerden alsın ama çok kâr koyuyorlar.

Alınır iade veya sorun çıktığında gönderdikleri yere sadece trendyol dan iade kodunu istiyorsun bu kadar kargo yerine gidip trendyol iadesi yapmak istiyorum diyeceksin kodumda var diyeceksin boşete ismini, soy ismini, kendi adresini yaz diyorlar bitti bu kadar kargo sıkıntılı gelmesi her üründe şans.

Gönül ister ki herkes teknoloji marketlerden alsın ama çok kâr koyuyorlar.
yani adam 3 farklı siteye koymuş en pahalısı hepsiburada da

Alınır iade veya sorun çıktığında gönderdikleri yere sadece trendyol dan iade kodunu istiyorsun bu kadar kargo yerine gidip trendyol iadesi yapmak istiyorum diyeceksin kodumda var diyeceksin boşete ismini, soy ismini, kendi adresini yaz diyorlar bitti bu kadar kargo sıkıntılı gelmesi her üründe şans.
yani güvenilir mi diyosunuz eğer arıza çıkarsa satıcıya iade işi çözer mi?

yani adam 3 farklı siteye koymuş en pahalısı hepsiburada da

yani güvenilir mi diyosunuz eğer arıza çıkarsa satıcıya iade işi çözer mi?
Hocam cihazlar zaten marka güvencesi altında. İthalat garantili olmadığı sürece hangi marka olursa olsun marka Garantisi altındadır. Mesela HP aldıysan HP Türkiye garantili olur.

Trendyol n11 Hepsiburada bunlar güvenlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,932
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri