Neler Yeni

Trendyol'dan Playstation 4 Alınır mı?

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
Merhaba. Başlıkta olduğu gibi Trendyoldan ps4 slim almak istiyorum. Sadece Fifa oynayacağım. Birçoğunuz Xbox series S al diyecek ama dijital oyunlar pahalı ayrıyeten ucuz olsa bile internet hızım çok kötü 50 gb oyun indirecek hız yok malesef.Ben ps4 slime cd takıp Fifa oynarım diye düşünüyorum.Sizce ps4 de fifa oynarken kasma olur mu? Muhtemelen fifa 24 oynarım. Kaç fps verir fifada? son olarak 2. el al demeyin çünkü yaşadiğım yerde trendyoldan bile pahalı satılıyor.
2. el temiz 7 8 k ya bulunuyor hocam aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yuri
2. el temiz 7 8 k ya bulunuyor hocam aslında.
hocam yaşadığım yerde 12-15k ya satılıyor param güvende ile vs. ugraşmak saçma geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her yolu kapamışın zaten al o zaman knk. ps4 mü kaldı. zevk vermiyor oyun oynarken. series s varken ps4 de niye bu kadar ısrarcısınız anlamış değilim.
hocam fifa series s'te kaç tl ve indirme boyutu kaç gb bilginiz varmi? 50 gb gibiyse indirecek internetim yok o yuzden sordum

sadece fifa oynıcaksanız pc üzerinden oynasanız daha iyi değilmi? istediğiniz kolu alıp bağlıyıp oynayın @Shoto dediği gibi her yolu kapamışsın
hocam 11k ya pc varmidir fifa kaldircak. Ps4 slim de fifa 60 fps diye gördüm internette doğru mudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
hocam yaşadığım yerde 12-15k ya satılıyor param güvende ile vs. ugraşmak saçma geliyor

hocam fifa series s'te kaç tl ve indirme boyutu kaç gb bilginiz varmi? 50 gb gibiyse indirecek internetim yok o yuzden sordum

hocam 11k ya pc varmidir fifa kaldircak. Ps4 slim de fifa 60 fps diye gördüm internette doğru mudur
hocam ben pcniz vardır diye hesaplamıştım o yüzden

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba. Başlıkta olduğu gibi Trendyoldan ps4 slim almak istiyorum. Sadece Fifa oynayacağım. Birçoğunuz Xbox series S al diyecek ama dijital oyunlar pahalı ayrıyeten ucuz olsa bile internet hızım çok kötü 50 gb oyun indirecek hız yok malesef.Ben ps4 slime cd takıp Fifa oynarım diye düşünüyorum.Sizce ps4 de fifa oynarken kasma olur mu? Muhtemelen fifa 24 oynarım. Kaç fps verir fifada? son olarak 2. el al demeyin çünkü yaşadiğım yerde trendyoldan bile pahalı satılıyor.
Fat kasaları 6.5 felan slim kasaları 7-8 bulursun ikinci elde

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
Biliyorum hocam ama fifanin 50 gb indirme boyutu var Xbox ta. Ps4'te direk cd tak internet falan gerekmiyor. Benim gibi interneti yavaş olanlar için avantaj sanki
oyunu bir defa indiriceksiniz ve internetiniz ne kadar kötü olabilir indirme hızınız nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yuri
oyunu bir defa indiriceksiniz ve internetiniz ne kadar kötü olabilir indirme hızınız nedir?
Hocam rezalet derecede kötü internetim var. Sabit hızı bilmiyorum. Kötü olması altyapidan kaynaklı olduğu için İnişli çıkışlı bir internet var. çoğu zaman inişli bir internet.Mobil için 2 gb lik oyunu saatler sonra yüklüyor yani o derece kötü

Hocalarım peki Ps4 slim kullanan var mı? Fifa(EaFc) da kaç fps verir?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki

Dijital oyunlar CD den daha ucuz evde hiç
mi internet yok hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yuri
Dijital oyunlar CD den daha ucuz evde hiç
mi internet yok hocam?
Var hocam da baya ağır yani 50 gb lik oyunu indirmek imkansız. Telefonda bile oyun indirirken Hızı düşüyor indirme duruyor tekrardan başa sarıyorum.Hocam ben sadece Fifa oynayacağım Xbox series S mi alayim yani

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Var hocam da baya ağır yani 50 gb lik oyunu indirmek imkansız. Telefonda bile oyun indirirken Hızı düşüyor indirme duruyor tekrardan başa sarıyorum.Hocam ben sadece Fifa oynayacağım Xbox series S mi alayim yani
hocam akşamdan yatarken indirmeye bırak iner sonunda sıkıntı yok. bi ara bende 10 mbps lik internetle indiriyodum oyunları ve evet tabikide series s al. series s ps 4 le rakip bile değil aradaki fark inanılmaz fazla.

Top Bottom