Trendyoldan tv alınır mı?

Reaksiyon skoru
5
trendyolda media marktta 41 k olan 55pus9000 tv 37 k ne gibi farklılıklar olur alırsak birde model iyi mi?

trendyoldan çok trendyolda satan satıcıya bakın. satıcı güvenilir bir satıcıysa tabii alınabilir. aynı modelse fark olmaz her sitede farklı fiyatta olabilir, ucuz ve güvenilir hangisiyse oradan alın.

Satıcı media markt diyor garantisi falan sorun olmaz dimi aynı urun

Kardeş bir link atsan da baksak biz de?

Sadıcı Mediamarkt. Üretim yılı dışında güvenilir. Onu da teyit edersen sıkıntı olmaz.

Sadıcı Mediamarkt. Üretim yılı dışında güvenilir. Onu da teyit edersen sıkıntı olmaz.
altta ürün özelliklerinden bakınca model yılı 2021 yazıyor ekran yenileme hızı 60hz sana bu özellikteki cihaz gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fakat ürün açıklamasında 144hz yazdıgı için bence mediamarkte soru sor bölümünden onlara sorman daha mantıklı olacaktır

altta ürün özelliklerinden bakınca model yılı 2021 yazıyor ekran yenileme hızı 60hz sana bu özellikteki cihaz gelir

fakat ürün açıklamasında 144hz yazdıgı için bence mediamarkte soru sor bölümünden onlara sorman daha mantıklı olacaktır
Soyle bir olay var 9000 serisi bu sene cıktı ve 9000 serisinde eski urun yok 2021 de 60hz cıkan

Üretim yılı oyle yazmıs ama linkteki urun 2025 yılında cıkmıs bir urun 9000 serisi yazılan urunse eski model olma ihtimali yok heralde

Soyle bir olay var 9000 serisi bu sene cıktı ve 9000 serisinde eski urun yok 2021 de 60hz cıkan

Üretim yılı oyle yazmıs ama linkteki urun 2025 yılında cıkmıs bir urun 9000 serisi yazılan urunse eski model olma ihtimali yok heralde
bence orada soru sor bölümünden sorup almalısın herhangi bir problemde elinde kanıtın olur

Geri