Trenyoldan telefon almak ???

YiğitAysul

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,728
S24 ultra 512gb almayı düşünüyorum fakat güvenilir tek yer trenyol o da kendisi satıyor sizce bir sorun çıkar mı ?
Deneyimi olan var mı ?

satıcı trendyol ise alınır neden alınmasın.

satıcı trendyol ise alınır neden alınmasın.
Valla herkes saçma sapan konuşuyor kötülemek için, genelde hepsiburada ve amazondan alışveriş yapıyorum o yüzden içimde biraz şüphe oldu

S24 ultra 512gb almayı düşünüyorum fakat güvenilir tek yer trenyol o da kendisi satıyor sizce bir sorun çıkar mı ?
Deneyimi olan var mı ?
Laptobum , Akıllı Saatimi ve bir adet de telefon ve kulaklık almışlığım vardır internetten doğru yerden alırsanız sorun olmaz.

bişey olacağını sanmam satıcıya bakınca anlaşılır direk zaten link at istersen

Amazondan almanızı öneririm. Trendyoldanda alınır.

bişey olacağını sanmam satıcıya bakınca anlaşılır direk zaten link at istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan almanızı öneririm. Trendyoldanda alınır.
Amazonda tek 256 si var maalesef

Laptobum , Akıllı Saatimi ve bir adet de telefon ve kulaklık almışlığım vardır internetten doğru yerden alırsanız sorun olmaz.
Link budur

trendyol satıyor daha ne olsun :D

Valla herkes saçma sapan konuşuyor kötülemek için, genelde hepsiburada ve amazondan alışveriş yapıyorum o yüzden içimde biraz şüphe oldu
Trendyolda kmtü değil. Eğer kendi satıyorsa her şey alınır yıllar önce bende telefon almıştım daha bi ton elektronik alet aldım satıcıya bağlı tamamen.

Amazonda tek 256 si var maalesef

Link budur
Satıcısı bizzat Trendyol'dur sıkıntı olmaz. satıcısı farklı olanlardan da alışveriş yapmışlığım oldu fakat siz her zaman önceliğiniz bizzat sitenin kendi satıcısı olsun, şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,716
Üyeler
188,303
Son üye
Guddi06
Geri