Her şeyden önce kitapları okuyacaktın. Neyse, olan oldu.Oyunu oynuyorum daha bitirmedim. Diziyi izlemedim ama şimdilik Triss.
Her şeyden önce kitapları okuyacaktın. Neyse, olan oldu.Oyunu oynuyorum daha bitirmedim. Diziyi izlemedim ama şimdilik Triss.
oa peki oyunun adı ne?Sadece oyun değil knk kitap da var
Ben direk yumuldum oyuna. Bitsin ilk iki oyunu ve kitaplarıda alırım muhtemelen. Tabi böyle giderse oyunu bitirmem bir asır sürecek.Her şeyden önce kitapları okuyacaktın. Neyse, olan oldu.
Bende kitaplar olduğunu bilmiyordum oyunları oynadım anlamam biraz uzun sürdü ama anladım oyunun evreniniBen direk yumuldum oyuna. Bitsin ilk iki oyunu ve kitaplarıda alırım muhtemelen. Tabi böyle giderse oyunu bitirmem bir asır sürecek.
SPOILER ICINE ALSANATriss i seçerseniz triss büyücü arkadaşlarının olduğu bir gemiyi terk edip sizin yanınıza geliyor
Lan video niye gözüküyor neyse bişi olmazSpoiler:Triss i seçerseniz arkadaşlarının olduğu gemiyi terk edip sizin yanınıza geliyor
Olay 4 42 de başlıyor
Sağol knk teşekkür ederim
İşin esprisindeydim. Yen seçme sebebim kudretli aşk ızdırabı çekmeleri.Hocam senin bakış açın bu mudur?Alıntıyı görüntüle