bilgisayara geçen hafta crackli visual studio 2010 indirmiştim ve rahat rahat kullanıyodum bugun bilgisayarı açtığımda gene kodlama yaparken bitdefendir antivirüs programımın kapalı olduğunu farkettim ve açtım sonra tekrar kodlama yaparken tekrar kapandığını farkettim bişeylerin ters gittiğini anladım ve tekrar açıp virüs taraması yaptım ama sonuç çıkmadı sonra bitdefender bidaha kapanmadı ve normal bi şekilde çalışırken virüs tespit edildi dedi ve Trojan:OS/Alureon virüsü olduğu gözüküyodu sonra internetten biraz araştırdım galiba tehlikeli bi virüsmüş ama bazı virüslerde o virüsün adını kullanıyormuş sonra bitdefenderi kullanarak virüsü sildim sizde virüs silinmişmidir format atsam gidermi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayara geçen hafta crackli visual studio 2010 indirmiştim ve rahat rahat kullanıyodum bugun bilgisayarı açtığımda gene kodlama yaparken bitdefendir antivirüs programımın kapalı olduğunu farkettim ve açtım sonra tekrar kodlama yaparken tekrar kapandığını farkettim bişeylerin ters gittiğini anladım ve tekrar açıp virüs taraması yaptım ama sonuç çıkmadı sonra bitdefender bidaha kapanmadı ve normal bi şekilde çalışırken virüs tespit edildi dedi ve TrojanOS/Alureon virüsü olduğu gözüküyodu sonra internetten biraz araştırdım galiba tehlikeli bi virüsmüş ama bazı virüslerde o virüsün adını kullanıyormuş sonra bitdefenderi kullanarak virüsü sildim sizde virüs silinmişmidir format atsam gidermi?