Neler Yeni

Trojan saldırısında hasar almış program ve dosyalar

Murat5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat52
İnternetten call of duty 3 indirmem istedim trojan indirmişim geç farkettim defender uyarı verir vermez trojani kaldır yapıp pc yi yeniden başlattım açıldığında simgeler coğu CDTT uzantısı olmuş açılmıyor hemen kaspersky indirdim trojani kaldırdı taradım pc temizlendi fakat bu CDTT uzantısını nasıl düzelte bilirim virüs çoğu seyi silip değiştirmiş ufak dostalarda değil gta5 gibi oyun ve programlar vardı nasıl düzelte bilirim üstüne tıkladım eski sürümü yükle dedim eski sürüm çıkmadı yardım ede bilicek biri var mı bi yok gösterir misiniz

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Kanka eğer adamlar virüs için uğraştıysa geçmiş olsun. Uygulamaları falan silince gitmez kesinlikle format atman lazım. Eğer dediğim gibi uğraştılarsa virüs için kendini .dll vb dosyaları arasına saklamıştır eğer böyle olduysa dediğim gibi 0 dan format atman lazım.

Murat5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka eğer adamlar virüs için uğraştıysa geçmiş olsun. Uygulamaları falan silince gitmez kesinlikle format atman lazım. Eğer dediğim gibi uğraştılarsa virüs için kendini .dll vb dosyaları arasına saklamıştır eğer böyle olduysa dediğim gibi 0 dan format atman lazım.
Bilmiyorum ki 100 /60 uygulama dosya gitmiş ama bazıları da duruyor çalışıyor sorunsuz ama önemli olanlar CDTT trojan de temizlenmemiş pc de var hata veriyor yine tam tarama yaptım

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Naçizane önerim 0 dan format atman büyük ihtimal kendini başka uygulama ve dosyaların arasına gizlemiştir.

Murat5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Naçizane önerim 0 dan format atman büyük ihtimal kendini başka uygulama ve dosyaların arasına gizlemiştir.
Öyle yapıyorum şimdi de mining uyarısı verdi temizlenmiyor tel çare format oldu :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,353
Üyeler
160,074
Son üye
streanko
Top Bottom