Neler Yeni

Trojan.Script.generic virüs sorunu

Xen0ns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Sarıkaya
Merhaba. Herşeyin açık olması için size olayları anlatayım. Öncelikle biz oyunda o kadar çok hileyle karşılaştık ki her maç hile geliyordu ve zamanımız boşa gidiyordu. Biz de karşı takıma hile geldiğinde hile açıyorduk ki arkadaşlarım 2 aydır yapıyo. Ben de geri kafalılık yaparak dosyayı istedim. Ancak dosya çalışırken hata verdi. Ben de umursamamıştım. 1 hafta sonra hatayı merak ettim ve ardından windows defenderdan bildirim geldi. Virüs isminde trojen.script.generic yazıyordu ki ismi bu sanırım pek emin değilim. Ben de kasperskyi indirdim ve tarama yaptırdım. Windows defender in bulduğu virüsü o da buldu ve pcyi yeniden başlattı şu an temizlendi diyor. Ben de bunun üstüne 2 kere tam tarama yaptım ve temiz göründü. Ben bu işlerden pek anlamadığım için içim rahat olmadı . Öncelikle trojanın hala bilgisayarımda olup olmadığını eğer varsa bundan nasıl kurtulacağımdan bahseter misiniz? Teşekkürler

Son düzenleme:

moira

80+ Bronze
Merhaba. Herşeyin açık olması için size olayları anlatayım. Öncelikle biz bi oyunda hile yapmak istiyorduk ki arkadaşlarım 2 aydır yapıyo. Ben de geri kafalılık yaparak dosyayı istedim. Ancak dosya çalışırken hata verdi. Ben de umursamamıştım. 1 hafta sonra hatayı merak ettim ve ardından windows defenderdan bildirim geldi. Virüs isminde trojen.script.generic yazıyordu ki ismi bu sanırım pek emin değilim. Ben de kasperskyi indirdim ve tarama yaptırdım. Windows defender in bulduğu virüsü o da buldu ve pcyi yeniden başlattı şu an temizlendi diyor. Ben de bunun üstüne 2 kere tam tarama yaptım ve temiz göründü. Ben bu işlerden pek anlamadığım için içim rahat olmadı . Öncelikle trojanın hala bilgisayarımda olup olmadığını eğer varsa bundan nasıl kurtulacağımdan bahseter misiniz? Teşekkürler
Hangi oyun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada free hile kullanmayın, eğer kullanacaksanız pre hile kullanın.

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Merhaba. Herşeyin açık olması için size olayları anlatayım. Öncelikle biz bi oyunda hile yapmak istiyorduk ki arkadaşlarım 2 aydır yapıyo. Ben de geri kafalılık yaparak dosyayı istedim. Ancak dosya çalışırken hata verdi. Ben de umursamamıştım. 1 hafta sonra hatayı merak ettim ve ardından windows defenderdan bildirim geldi. Virüs isminde trojen.script.generic yazıyordu ki ismi bu sanırım pek emin değilim. Ben de kasperskyi indirdim ve tarama yaptırdım. Windows defender in bulduğu virüsü o da buldu ve pcyi yeniden başlattı şu an temizlendi diyor. Ben de bunun üstüne 2 kere tam tarama yaptım ve temiz göründü. Ben bu işlerden pek anlamadığım için içim rahat olmadı . Öncelikle trojanın hala bilgisayarımda olup olmadığını eğer varsa bundan nasıl kurtulacağımdan bahseter misiniz? Teşekkürler
Kusura bakma hile açtığın için yardım etmeyeceğim. Oyuncuların zevkini silkmekden başka bir şey değil bu.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Ben hile gibi bişey yapmamıştım ama bir yerden benim pc ye de girmişti kaspersky ile tarama yapmıştım o bulup silmişti içim rahat etsin diye dün de format attım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,737
Üyeler
163,710
Son üye
yavuzbegovic
Top Bottom