Neler Yeni

Trojan.win32.hosts2.gen nedir?

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Arkadaşlar az önce Crack Detroit Become Human indirmiştim (FitGirl RePack). Neyse oyunu kurdum açtım CPU kullanımı %90'a fırladı direkt ve PC bayağı bi yavaşladı, sonra gözüme çarptı antivirüs devredışı bırakılmış. Kaspersky'i açıp direkt kaldırdım virüsü oyunu falan sildim. Kaspersky'nin raporlarına baktığımda Epic Games klasörünü gösteriyor. Ama virüsün yolu System32>driver>etc'deydi. Açıklayabilecek var mı?

[OYUNU FULLPROGRAMLARİNDİR'den İNDİRDİM SETUP FITGIRL'INDI]

unknown_2024.01.13-00.30.png

unknown_2024.01.13-00.41.png

Son düzenleme:

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Muhammet Çağrı
trojan iyi bir şey değil virüs
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de crack oyunlar sistemini kullanıp mining yapıyor ondan cpu kullanımın artmış

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Muhammet
Fit-girl'in kendi sitesinden mı indirdin?

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Muhammet
Şu anlık problem yok dostum. İçinden geçtim virüsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fullprogramlarindir'den indirmiştim. Setup FitGirl'indi ama.
Fit-girl'in kendi sitesi en güvenilir yer orası. Fullprogram benim bildiğim sağlam yer ama 🤔 Arada virüslü dosyalarda oluyor demek ki.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Fit-girl'in kendi sitesi en güvenilir yer orası. Fullprogram benim bildiğim sağlam yer ama 🤔 Arada virüslü dosyalarda oluyor demek ki.
Yani başka bi şey de indirmedim ki bugün hiç. Oyunu açtıktan hemen sonra oldu. Bundan önce GOW indirmiştim aynı siteden sıkıntı çıkmamıştı 10 kez taramama rağmen. İlginç vallahi.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Arkadaşlar az önce Crack Detroit Become Human indirmiştim (FitGirl RePack). Neyse oyunu kurdum açtım CPU kullanımı %90'a fırladı direkt ve PC bayağı bi yavaşladı, sonra gözüme çarptı antivirüs devredışı bırakılmış. Kaspersky'i açıp direkt kaldırdım virüsü oyunu falan sildim. Kaspersky'nin raporlarına baktığımda Epic Games klasörünü gösteriyor. Ama virüsün yolu System32>driver>etc'deydi. Açıklayabilecek var mı?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şifayı kapmışsın, keşke yüklemeseydin crack yükleyeceksende bi virüs taraması falan yapsaydın.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Şifayı kapmışsın, keşke yüklemeseydin crack yükleyeceksende bi virüs taraması falan yapsaydın.
Yapmıştım zaten. Oyunu tam açtıktan sonra farkettim bi b*klar olduğunu. Ama az daha araştırdığımda hosts dosyasıyla alakalı birsürü farklı yorum çıkıyor. Dün Kaspersky virüsü silerken denetim masasını falan açamıyordum hata ekranı çıkıyordu. Anlayamadım.

ttmdvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Efe

[OYUNU FULLPROGRAMLARİNDİR'den İNDİRDİM SETUP FITGIRL'INDI]

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
oyunindir.vip başkasına guvenmicen

TİTAN.

80+ Platinum
oyunindir.vip başkasına guvenmicen
Yanlış
Fitgirl kullandık hiç bir sorun yaşamadım
Yapmıştım zaten. Oyunu tam açtıktan sonra farkettim bi b*klar olduğunu. Ama az daha araştırdığımda hosts dosyasıyla alakalı birsürü farklı yorum çıkıyor. Dün Kaspersky virüsü silerken denetim masasını falan açamıyordum hata ekranı çıkıyordu. Anlayamadım.

Fitgirl kendi sitesinden indirmeni öneririm

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Yanlış
Fitgirl kullandık hiç bir sorun yaşamadım

Fitgirl kendi sitesinden indirmeni öneririm
Kanka FitGirl'ün güvenilir olduğunu biliyorum bende benim merak ettiğim şey konudaki resime bak Kaspersky bi Epic Games klasörünü gösteriyor bi system32 klasörünü. Bunu anlamıyorum ben. FitGirl, Hosts klasörünü kendi sitesine yönlendirmesi için değiştiriyor diyenlerde var.
Ayrıca dün virüsü silerken PC'de neredeyse hiçbir program açılmıyordu. Ekranda hata mesajı veriyordu (Donma kasma yoktu). Virüs siliniyor diye mi oldu o? Ve oyunu kurduktan sonra antivirüs devredışı bırakılmıştı.. Kafamda deli sorular.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,448
Üyeler
169,860
Son üye
halil46
Top Bottom