jombo
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,887
tamam işte site ismi ver biliyorsam söyleyeyim ne olduğunu.crack değil kanka script
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
medifiredan indirdim
tamam işte site ismi ver biliyorsam söyleyeyim ne olduğunu.crack değil kanka script
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
medifiredan indirdim
Görmenin vakti geldi o zamanÖyle bir şey görmedim
kanka taratınca dosya boş diyor ama içinde avr7z'nin içindeki kurulum ya da uygulamasını taratacaksınız
sildim bile de avast antivirüs sizce iyi midir??evet virüs
kötüdür böyle saçma scriptler falan indirme, windows defender yeterli olursildim bile de avast antivirüs sizce iyi midir??
eminsin demi kankakötüdür böyle saçma scriptler falan indirme, windows defender yeterli olur
avastın iyi olmadığına eminim, 5 senedir win defender kullanıyorum her şeyi indirmiyorum pcye kafam rahateminsin demi kankadd
eyw bilgi içinavastın iyi olmadığına eminim, 5 senedir win defender kullanıyorum her şeyi indirmiyorum pcye kafam rahat
avastın iyi olmadığına eminim, 5 senedir win defender kullanıyorum her şeyi indirmiyorum pcye kafam rahat
vmprotectsdk64 diye bir dosya bulmuş tehlikeli olabilir diyor nerden indirdiysen artık, sil gitsin
VMProtectSDK64, genellikle yazılım koruma ve lisanslama amacıyla kullanılan VMProtect adlı bir yazılımın 64-bit sürümüne ait bir SDK (Software Development Kit) bileşenidir. VMProtect, yazılımın kodunu ters mühendislikten (reverse engineering), analizden, crack’lenmeden ve korsan kullanımından korumak için kullanılır.
Yine göremedim. 1 antivirüsü kandırır diğer 69'u kandıramazGörmenin vakti geldi o zaman
Dosya içinin ekran görüntüsünü atarmısınkanka taratınca dosya boş diyor ama içinde avr
Tehlike düşük diye yazıyor. Başka bir program tarafından kullanılıyor olabilir. Yine de kaldırmak istersen bilgisayarı yeniden başlat.her taradığımda kaldır diyorum kaldırAlıntıyı görüntülemıyo sebebi nedir????