Neler Yeni

Tronsmart sono alınır mı

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Bütçe
226
226 tl ye bu kulaklık alınır mı, rahat eder miyim?, bu fiyata daha iyisi varmı?, yorumlarınızı bekliyorum lütfen su kadar koy onu al demeyin bütçe bu kadar

Nikmikyok

80+
Kullanıyorum, rahatlığı ve ses kalitesi fiyatına göre yeterli.
1 Yıl önce 189TL'ye almıştım. Uzun kullanımlarda da herhangi bir kulak ağrısı olmuyor. Oyunlarda ses alma durumları da bence hiç fena değil, Mikrofonu söküp takılabiliyor ve bu fiyat bandına göre mikrofon da hiç fena sayılmaz. Bana göre tek sıkıntısı bu havalarda biraz terletmesi kulak üstü kulaklık olmasından dolayı. 7.1 Özelliği yok onuda ekleyeyim.

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum, rahatlığı ve ses kalitesi fiyatına göre yeterli.
1 Yıl önce 189TL'ye almıştım. Uzun kullanımlarda da herhangi bir kulak ağrısı olmuyor. Oyunlarda ses alma durumları da bence hiç fena değil, Mikrofonu söküp takılabiliyor ve bu fiyat bandına göre mikrofon da hiç fena sayılmaz. Bana göre tek sıkıntısı bu havalarda biraz terletmesi kulak üstü kulaklık olmasından dolayı. 7.1 Özelliği yok onuda ekleyeyim.
Sence rampage comfort mu bu mu ?

Nikmikyok

80+
Rampage Comfort hakkında bir bilgiye sahip değilim kısaca bir baktım 7.1 ve aydınlatma var.
Bu tür durumlarda aradığın özellikleri öne çıkararak karar vermek daha iyi bence. Benim ilk aradığım özellik konfor ve ses kalitesi idi araştırdım çoğunlukla alanlar bu özelliklerinden dolayı memnunlardı ve tercihimi Tronsmart sonokulaklıktan yana kullandım.

Top Bottom