Troy Kart internet alışverişlerinde kullanılabiliniyor mu?

nası lan ben kaydedemiyorum ss atsana bi
1694892318109.png

Akbank`ın Troy kartı var bende yukarıda yaşanılan hiçbir sorunu yaşamadım mesela yukarı da bir üye Amazon`dan alışveriş yapılamıyor denmiş ama ben daha önce Troy kartla alışveriş yaptım. Yarın tekrar denerim Amazon Prime almayı deneyeyim bakalım ne olacak.

bendede troy kredi kartı var. steam ve amazon gibi global firmalarda kullanamıyorsun. hepsiburada, trendyol gibi türk firmalarından rahatlıkla yaparsın.

ek olarak artık istesende visa veya mastercard alamazsın. ziraat bankası politikalarını değiştirdi. sadece troy veriyorlar. bende temmuzda kredi kartı çıkardım troy geldi.

bendede troy kredi kartı var. steam ve amazon gibi global firmalarda kullanamıyorsun. hepsiburada, trendyol gibi türk firmalarından rahatlıkla yaparsın.

ek olarak artık istesende visa veya mastercard alamazsın. ziraat bankası politikalarını değiştirdi. sadece troy veriyorlar. bende temmuzda kredi kartı çıkardım troy geldi.
O zaman yurt dışında da geçerli olması lazım

Hepsiburada'da bile alışveriş yapamayacaksam bu kart boş yani neden zorla veriyorlar veriyorlarsada bari yurtiçi yurtdışı geçerli olsun yani cidden saçmalık.
Sanal kart açabilirsiniz mobil bankacılıktan belki öyle sorunu çözersiniz

Yapılır

Akbank`ın Troy kartı var bende yukarıda yaşanılan hiçbir sorunu yaşamadım mesela yukarı da bir üye Amazon`dan alışveriş yapılamıyor denmiş ama ben daha önce Troy kartla alışveriş yaptım. Yarın tekrar denerim Amazon Prime almayı deneyeyim bakalım ne olacak.
O arkadaş şey demiş TR amazon değil yurtdışı olanlar için.

Arkadaşlar merhabalar bundan 3 gün önce Ziraat bankasından kendime kredi kartı çıkarttırdım ve uygulamadanda onayladım. Onayladıktan sonra farkettim ki kartın üzerinde troy yazmakta. Visa ve MasterCard'dan ne gibi farkı var? Değiştirmeli miyim? Kartı genelde e ticaret sitelerinde yani HepsiBurada, Trendyol gibi yerlerde kullanacağım bunun dışında Sahibinden üzerinden taksitli alışveriş yapmak içinde. Bu saydıklarıma engel olur mu troy kart olmasında?
Aynı şekilde geçen hafta bende kredi kartı çıkattım mobilden banada troy verdi müşteri hizmetlerini aradım visa olarak değişmesi için mail yolladım dedi 2 gün sonra teoy olarak basılmış kargoya verilmiş kart aradım tekrar böyle böyle teoy geliyor yine dedim iptal ettirdim kartı yeni kart visa olarak gelmesini istedim 3-4 gün oluyor basımda gözüküyor ve hala troy aradım yine müşteri hizmetlerini yine troy basışıyor dedim o öyle görünür size geldiğinde visa olarak gelir dedi tek ümidim visa gelmesi takıntılıyım ben böyle şeylerde sende ara müşteri hizmetlerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,213
Üyeler
173,626
Son üye
harunblackstone
Geri