Neler Yeni

Troy Kart internet alışverişlerinde kullanılabiliniyor mu?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
nası lan ben kaydedemiyorum ss atsana bi
1694892318109.png

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Akbank`ın Troy kartı var bende yukarıda yaşanılan hiçbir sorunu yaşamadım mesela yukarı da bir üye Amazon`dan alışveriş yapılamıyor denmiş ama ben daha önce Troy kartla alışveriş yaptım. Yarın tekrar denerim Amazon Prime almayı deneyeyim bakalım ne olacak.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen ŞAHİN
bendede troy kredi kartı var. steam ve amazon gibi global firmalarda kullanamıyorsun. hepsiburada, trendyol gibi türk firmalarından rahatlıkla yaparsın.

ek olarak artık istesende visa veya mastercard alamazsın. ziraat bankası politikalarını değiştirdi. sadece troy veriyorlar. bende temmuzda kredi kartı çıkardım troy geldi.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
bendede troy kredi kartı var. steam ve amazon gibi global firmalarda kullanamıyorsun. hepsiburada, trendyol gibi türk firmalarından rahatlıkla yaparsın.

ek olarak artık istesende visa veya mastercard alamazsın. ziraat bankası politikalarını değiştirdi. sadece troy veriyorlar. bende temmuzda kredi kartı çıkardım troy geldi.
O zaman yurt dışında da geçerli olması lazım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hepsiburada'da bile alışveriş yapamayacaksam bu kart boş yani neden zorla veriyorlar veriyorlarsada bari yurtiçi yurtdışı geçerli olsun yani cidden saçmalık.
Sanal kart açabilirsiniz mobil bankacılıktan belki öyle sorunu çözersiniz

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Yapılır

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Akbank`ın Troy kartı var bende yukarıda yaşanılan hiçbir sorunu yaşamadım mesela yukarı da bir üye Amazon`dan alışveriş yapılamıyor denmiş ama ben daha önce Troy kartla alışveriş yaptım. Yarın tekrar denerim Amazon Prime almayı deneyeyim bakalım ne olacak.
O arkadaş şey demiş TR amazon değil yurtdışı olanlar için.

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
Arkadaşlar merhabalar bundan 3 gün önce Ziraat bankasından kendime kredi kartı çıkarttırdım ve uygulamadanda onayladım. Onayladıktan sonra farkettim ki kartın üzerinde troy yazmakta. Visa ve MasterCard'dan ne gibi farkı var? Değiştirmeli miyim? Kartı genelde e ticaret sitelerinde yani HepsiBurada, Trendyol gibi yerlerde kullanacağım bunun dışında Sahibinden üzerinden taksitli alışveriş yapmak içinde. Bu saydıklarıma engel olur mu troy kart olmasında?
Aynı şekilde geçen hafta bende kredi kartı çıkattım mobilden banada troy verdi müşteri hizmetlerini aradım visa olarak değişmesi için mail yolladım dedi 2 gün sonra teoy olarak basılmış kargoya verilmiş kart aradım tekrar böyle böyle teoy geliyor yine dedim iptal ettirdim kartı yeni kart visa olarak gelmesini istedim 3-4 gün oluyor basımda gözüküyor ve hala troy aradım yine müşteri hizmetlerini yine troy basışıyor dedim o öyle görünür size geldiğinde visa olarak gelir dedi tek ümidim visa gelmesi takıntılıyım ben böyle şeylerde sende ara müşteri hizmetlerini

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Top Bottom