Palo DAYI 👑
80+ Gold
Onlarin ben .........UEFA standartı UEFA istiyor şifreli olmasını
Onlarin ben .........UEFA standartı UEFA istiyor şifreli olmasını
Normal zamanda %100 sinyal alıyordum.Normalde ben ilk yarıyı izledim ikinci yarı sinyal gitti .
aynen öyle tabii.com dan izliyorum sıkıntı olmuyorOnlarin ben .........
ben telefondan ınattv den ızlıyomaynen öyle tabii.com dan izliyorum sıkıntı olmuyor
Normal zamanda %100 sinyal alıyordum.
Maç öncesi %75 civarlarında geziyordu.
Maç sırasında şu an %56.
Normal zamanda uydu ve lnb ayarları ortalama ve vasat sinyal alanların Trt tarafından kasıtlı yapılan bu sinyal düşürmelerde yayın alma şansları yok ne yazık ki
bedir bu zulüm ya.Normal zamanda %100 sinyal alıyordum.
Maç öncesi %75 civarlarında geziyordu.
Maç sırasında şu an %56.
Normal zamanda uydu ve lnb ayarları ortalama ve vasat sinyal alanların Trt tarafından kasıtlı yapılan bu sinyal düşürmelerde yayın alma şansları yok ne yazık ki.
reis inattv den niye izliyon zaten bedavaben telefondan ınattv den ızlıyom
ıyı seyler donmuyor derken ne zamandan berı boyle olaylar var acaba ben 3 senedır falan kullanıyom neyı hacklemıslerreis inattv den niye izliyon zaten bedava
hem inattv hakkında iyi şeyler dönmüyor son zamandır bende sildim format attım.Şuana kadar hacklenen versiyonlar diye konuşulsada sonuçta özel mülkiyet yazılım adam ilerden ne yapar yada şuan ne yapıyor bilemeyiz. Selçuk ağabeyden devam
banka hesaplarını boşaltıyorlarmış bir çok yerde çıktı. Apk olarak kurulduğu için bütün telefonu ele geçiriyor. Koyunları tek tek kesiyorlar.ıyı seyler donmuyor derken ne zamandan berı boyle olaylar var acaba ben 3 senedır falan kullanıyom neyı hacklemısler
Abi o tür uygulamaları telefona kurmak sıkıntı zaten. Android tv ye kurun kuracaksanızbanka hesaplarını boşaltıyorlarmış bir çok yerde çıktı. Apk olarak kurulduğu için bütün telefonu ele geçiriyor. Koyunları tek tek kesiyorlar.
valla bılmıyorum ya ıcıme kurtdusurdun sımdı sıldım bende neyle macları ızlıcezbanka hesaplarını boşaltıyorlarmış bir çok yerde çıktı. Apk olarak kurulduğu için bütün telefonu ele geçiriyor. Koyunları tek tek kesiyorlar.
bende pcde bluestacksde kuruluAbi o tür uygulamaları telefona kurmak sıkıntı zaten. Android tv ye kurun kuracaksanız
4 haneliBiss keyden bahsediyorsanız;
“Key Değeri: 10000000000000 (eğer 12 hane varsa key değeri 100000000000olmalıdır.)”