Neler Yeni

TRT 1 HD - Euro 2024 Sinyal Yok - Şifreli Kanal Sorunu Çözümü - Vestel Android

Palo DAYI 👑

80+ Gold

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Normalde ben ilk yarıyı izledim ikinci yarı sinyal gitti .
Normal zamanda %100 sinyal alıyordum.
Maç öncesi %75 civarlarında geziyordu.
Maç sırasında şu an %56.

Normal zamanda uydu ve lnb ayarları ortalama ve vasat sinyal alanların Trt tarafından kasıtlı yapılan bu sinyal düşürmelerde yayın alma şansları yok ne yazık ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
Arkadaşlar şu frekansla arama yapın. Kanalları bulduktan sonra yeni eklenen kanallarda trt 1 hd yi bulun ve biss key ekleyin. (Eklenen kanalın girdiğiniz frekansla aynı olduğundan emin olun.)

Frekans: 11054 V 30000
Biss Key: 100000000000

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
Maç sırasında şu an %56.

Normal zamanda uydu ve lnb ayarları ortalama ve vasat sinyal alanların Trt tarafından kasıtlı yapılan bu sinyal düşürmelerde yayın alma şansları yok ne yazık ki

Maç sırasında şu an %56.

Normal zamanda uydu ve lnb ayarları ortalama ve vasat sinyal alanların Trt tarafından kasıtlı yapılan bu sinyal düşürmelerde yayın alma şansları yok ne yazık ki.
bedir bu zulüm ya.

panda_1

80+
ben telefondan ınattv den ızlıyom
reis inattv den niye izliyon zaten bedava
hem inattv hakkında iyi şeyler dönmüyor son zamandır bende sildim format attım.Şuana kadar hacklenen versiyonlar diye konuşulsada sonuçta özel mülkiyet yazılım adam ilerden ne yapar yada şuan ne yapıyor bilemeyiz. Selçuk ağabeyden devam

Palo DAYI 👑

80+ Gold
reis inattv den niye izliyon zaten bedava
hem inattv hakkında iyi şeyler dönmüyor son zamandır bende sildim format attım.Şuana kadar hacklenen versiyonlar diye konuşulsada sonuçta özel mülkiyet yazılım adam ilerden ne yapar yada şuan ne yapıyor bilemeyiz. Selçuk ağabeyden devam
ıyı seyler donmuyor derken ne zamandan berı boyle olaylar var acaba ben 3 senedır falan kullanıyom neyı hacklemısler

panda_1

80+
ıyı seyler donmuyor derken ne zamandan berı boyle olaylar var acaba ben 3 senedır falan kullanıyom neyı hacklemısler
banka hesaplarını boşaltıyorlarmış bir çok yerde çıktı. Apk olarak kurulduğu için bütün telefonu ele geçiriyor. Koyunları tek tek kesiyorlar.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Bildiğim kadarıyla bu şifre olayı yabancı ülkelerdeki izleyiciler TRT'den izleyemesin, her vatandaş kendi ülkesinin yerel devlet kanalından izlesin diyeymiş, Türkiye'de yayın hakkı TRT'de. Yani sizi başka ülkeden bağlanmaya çalışıyor gibi algılıyor olabilir mi? Nasıl oluyor, neyle alaklı bilmiyorum ama bu durumu yaşayan bir çok kişi varmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
banka hesaplarını boşaltıyorlarmış bir çok yerde çıktı. Apk olarak kurulduğu için bütün telefonu ele geçiriyor. Koyunları tek tek kesiyorlar.
Abi o tür uygulamaları telefona kurmak sıkıntı zaten. Android tv ye kurun kuracaksanız

Palo DAYI 👑

80+ Gold
valla bılmıyorum ya ıcıme kurtdusurdun sımdı sıldım bende neyle macları ızlıcez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi o tür uygulamaları telefona kurmak sıkıntı zaten. Android tv ye kurun kuracaksanız
bende pcde bluestacksde kurulu

Top Bottom