Neler Yeni

TRT'de çocuklara Suriyeli propagandası

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Her suriyeli ve ıraklı kötü değildir. Lakin %10 undan azı böyledir diyeyim.
Propaganda anlamı taşıdığını düşünmüyorum lakin bilinçli yapıldığı da belli. En kolay yöntemden başlayıp bu süreci ilerletirler bence
Yine de sabah akşam bağıran, huzuru ve özgürlüğü kısıtlayan bu insanlarında ülkeden gitmesi şart, bilinçli halk bu şeylerden dolayı %100 çizgi fimdeki gibi davranmaz ve davranmamalı.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Görebilene çok şey var menemen kardesım
Ben de belirttim burada kalmaları daha iyi burda kalsınlar gibi çocukları manipüle edici ifadeler kötü ama daha ilerisi ırkçılıkdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Propaganda anlamı taşıdığını düşünmüyorum lakin bilinçli yapıldığı da belli. En kolay yöntemden başlayıp bu süreci ilerletirler bence
Yine de sabah akşam bağıran, huzuru ve özgürlüğü kısıtlayan bu insanlarında ülkeden gitmesi şart, bilinçli halk bu şeylerden dolayı %100 çizgi fimdeki gibi davranmaz ve davranmamalı.
Sonunda mod abi benim gibi düşünen biri var.

VeloceRR

80+ Bronze
İyi veya kötü farketmez. Bayramda ülkelerine gidip geri gelebiliyorlarsa bu mültecilik değildir. Misafirlik haddini aştı ve bunların derhal ülkeden yaka paça atılmaları lazım. Ekonominin, işsizliğin, kira fiyatlarının vs her şeyin sebebi bunlar.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İyi veya kötü farketmez. Bayramda ülkelerine gidip geri gelebiliyorlarsa bu mültecilik değildir. Misafirlik haddini aştı ve bunların derhal ülkeden yaka paça atılmaları lazım. Ekonominin, işsizliğin, kira fiyatlarının vs her şeyin sebebi bunlar.
%100 nefretim yok lakin bende gitmelerini istiyorum.
Ekonomik olarak onlar da bizi sora sokuyor ithalat artıyor enflasyon artıyor.
Bende rahatsız oluyorum apartman Iraklı dolu mesela, memmun olduğundan değil.
Ne olursa olsun her iki yönden düşünmeye çalışıyorum.
Yaka paça da atamıyoruz, keşke hemen atabilsek..

Hastanelere gidiyoruz hep dediğin gibi mülteci dolu, bu yüzden bizler daha erkenden hastalığımızı düzeltemiyoruz.
10larca da örnek sayabilirim. İyi davrananlar da bir elin parmağını geçmez zaten belirttiğim gibi.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
E bizde gönderilmesini isteriz tabii ama burada konu bu ''propaganda''. Neyse basit tartışmaya deymez bir konu gereken şeyler dendi takip etmiyorum artık bu konuyu

VeloceRR

80+ Bronze
%100 nefretim yok lakin bende gitmelerini istiyorum.
Ekonomik olarak onlar da bizi sora sokuyor ithalat artıyor enflasyon artıyor.
Bende rahatsız oluyorum apartman Iraklı dolu mesela, memmun olduğundan değil.
Ne olursa olsun her iki yönden düşünmeye çalışıyorum.
Yaka paça da atamıyoruz, keşke hemen atabilsek..

Hastanelere gidiyoruz hep dediğin gibi mülteci dolu, bu yüzden bizler daha erkenden hastalığımızı düzeltemiyoruz.
10larca da örnek sayabilirim. İyi davrananlar da bir elin parmağını geçmez zaten belirttiğim gibi.
Hocam 'Ne olursa olsun her iki yönden düşünmeye çalışıyorum.' derken karşı taraftan bakıldıgında zorda kalma gibi bir durum mu var?
Suriyede şuan yaşayan insanları gördün mü? Avrupalı insanlar gibiler, tipleri hareketleri vs zannedersin alman veya fransalı :)
Bize gelen tipleri anlatmama gerek yok bile. Esad a helal olsun ülkesini temizledi, nerde bi oksijen israfı varsa bize yolladı.
Her geçen gün köpek gibi ürüyorlar, bizim doktorumuz mühendislerimiz yurtdışına çıkmaya uğraşıyor.
Bakın yurtıdısına gitme imkanı olsa ülkede doktor mühendis vs kalmaz nerdeyse :)
İnan şuan doların 30 tl ye çıkacak olması vs umrumda değil, bunlar ileride iç savaş bile cıkarabılır. Lübnan daki suriyelilerin çıkardığı isyanı gördük geçen, halbuki oradaki mülteciler bizdeki gibi 15-20 milyon değil çok daha az bir rakam.

Emrhan_

80+ Bronze
İleride kaymakam vali devlet adamı olarak karşımıza çıkınca görücez.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Yunan lı olsa sevinirdiniz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular