Hocam yanlış anlamayın ama Suriyeli misiniz?Yanlış bir şey görmedim.
Hocam yanlış anlamayın ama Suriyeli misiniz?Yanlış bir şey görmedim.
Ben de belirttim burada kalmaları daha iyi burda kalsınlar gibi çocukları manipüle edici ifadeler kötü ama daha ilerisi ırkçılıkdırGörebilene çok şey var menemen kardesım
Sonunda mod abi benim gibi düşünen biri var.Her suriyeli ve ıraklı kötü değildir. Lakin %10 undan azı böyledir diyeyim.
Propaganda anlamı taşıdığını düşünmüyorum lakin bilinçli yapıldığı da belli. En kolay yöntemden başlayıp bu süreci ilerletirler bence
Yine de sabah akşam bağıran, huzuru ve özgürlüğü kısıtlayan bu insanlarında ülkeden gitmesi şart, bilinçli halk bu şeylerden dolayı %100 çizgi fimdeki gibi davranmaz ve davranmamalı.
İyi veya kötü farketmez. Bayramda ülkelerine gidip geri gelebiliyorlarsa bu mültecilik değildir. Misafirlik haddini aştı ve bunların derhal ülkeden yaka paça atılmaları lazım. Ekonominin, işsizliğin, kira fiyatlarının vs her şeyin sebebi bunlar.Her suriyeli ve ıraklı kötü değildir. Lakin %10 undan azı böyledir diyeyim.
Propaganda anlamı taşıdığını düşünmüyorum lakin bilinçli yapıldığı da belli. En kolay yöntemden başlayıp bu süreci ilerletirler bence
Yine de sabah akşam bağıran, huzuru ve özgürlüğü kısıtlayan bu insanlarında ülkeden gitmesi şart, bilinçli halk bu şeylerden dolayı %100 çizgi fimdeki gibi davranmaz ve davranmamalı.
%100 nefretim yok lakin bende gitmelerini istiyorum.İyi veya kötü farketmez. Bayramda ülkelerine gidip geri gelebiliyorlarsa bu mültecilik değildir. Misafirlik haddini aştı ve bunların derhal ülkeden yaka paça atılmaları lazım. Ekonominin, işsizliğin, kira fiyatlarının vs her şeyin sebebi bunlar.
Hastanelere gidiyoruz hep dediğin gibi mülteci dolu, bu yüzden bizler daha erkenden hastalığımızı düzeltemiyoruz.İyi veya kötü farketmez. Bayramda ülkelerine gidip geri gelebiliyorlarsa bu mültecilik değildir. Misafirlik haddini aştı ve bunların derhal ülkeden yaka paça atılmaları lazım. Ekonominin, işsizliğin, kira fiyatlarının vs her şeyin sebebi bunlar.
E bizde gönderilmesini isteriz tabii ama burada konu bu ''propaganda''. Neyse basit tartışmaya deymez bir konu gereken şeyler dendi takip etmiyorum artık bu konuyuİyi veya kötü farketmez. Bayramda ülkelerine gidip geri gelebiliyorlarsa bu mültecilik değildir. Misafirlik haddini aştı ve bunların derhal ülkeden yaka paça atılmaları lazım. Ekonominin, işsizliğin, kira fiyatlarının vs her şeyin sebebi bunlar.
Hocam 'Ne olursa olsun her iki yönden düşünmeye çalışıyorum.' derken karşı taraftan bakıldıgında zorda kalma gibi bir durum mu var?%100 nefretim yok lakin bende gitmelerini istiyorum.
Ekonomik olarak onlar da bizi sora sokuyor ithalat artıyor enflasyon artıyor.
Bende rahatsız oluyorum apartman Iraklı dolu mesela, memmun olduğundan değil.
Ne olursa olsun her iki yönden düşünmeye çalışıyorum.
Yaka paça da atamıyoruz, keşke hemen atabilsek..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hastanelere gidiyoruz hep dediğin gibi mülteci dolu, bu yüzden bizler daha erkenden hastalığımızı düzeltemiyoruz.
10larca da örnek sayabilirim. İyi davrananlar da bir elin parmağını geçmez zaten belirttiğim gibi.
Evet başka soru?Yunan lı olsa sevinirdiniz...