Tru yöne çalışmayan iPhone alınır mı?

zeuskeydrop

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Merhaba uygun fiyata 1 yıl garantili kutulu faturalı iPhone buldum ekranı başka bir iphoneden takılıp değişmiş Face id aktifmiş ama tru tone yokmuş ekran attığı videoda sahte gibi durmuyor ama

Ekler

• 108a9d0d-a526-4c9f-a9da-511a0afe674d.jpeg
    108a9d0d-a526-4c9f-a9da-511a0afe674d.jpeg
    79.3 KB · Hit: 49
True tone ciddi ciddi kullanan var mı da millet bunu çalışıyor/çalışmıyor olarak belirtiyor. Gidip göz rahatlığı moduna al aynı şey zaten :D
Telefonun fiyatı ne kadar ve hangi iphone modelinden bahsediyoruz?

Upupup
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

True tone ciddi ciddi kullanan var mı da millet bunu çalışıyor/çalışmıyor olarak belirtiyor. Gidip göz rahatlığı moduna al aynı şey zaten :D
Telefonun fiyatı ne kadar ve hangi iphone modelinden bahsediyoruz?
Hocam tru tone çalışmaz ise ekran %100 sahte değil dimi

Face id aktifmiş

Ekranı böyle

Ekler

79.3 KB · Hit: 36
Upupup

Hocam tru tone çalışmaz ise ekran %100 sahte değil dimi

Face id aktifmiş
Face id çalışmazsa asıl sıkıntı hocam. Yinede bu sensörleri çalıştıran tek şey ekranın kendisi değil. Fotoğraftan anladığım kadarıyla ip11 veya 12 olması lazım. Fiyatı ne kadar?

Face id çalışmazsa asıl sıkıntı hocam. Yinede bu sensörleri çalıştıran tek şey ekranın kendisi değil. Fotoğraftan anladığım kadarıyla ip11 veya 12 olması lazım. Fiyatı ne kadar?
İp11 128 gb pil 87 kfg tam garantiliymiş 14.250 anlaştık

Ekran sahtemi

Son düzenleme:
ekran sahte olsa dahi face id calısır hocam face ıd nın ayrı bi soketi var gibi bir sey fakat bi telefonda true tone yok ise ekranı büyük ihtimalle değişmiştir yan sanayi ekran takılmıştır eğer test etme fırsatınız var ise dokunmatiğini test edin

benim anlamadığım başka yerde ekran değişmiş ise cihaz garanti dışı kalmıyor mu?

ekran sahte olsa dahi face id calısır hocam face ıd nın ayrı bi soketi var gibi bir sey fakat bi telefonda true tone yok ise ekranı büyük ihtimalle değişmiştir yan sanayi ekran takılmıştır eğer test etme fırsatınız var ise dokunmatiğini test edin
Ekranı değişmiş zaten sahtemi orj mu onu öğrenmek istiyorum

benim anlamadığım başka yerde ekran değişmiş ise cihaz garanti dışı kalmıyor mu?
Onu bilmiyorum Erkan orijinal mi sahtemi o önemli benim için

Ekler

79.3 KB · Hit: 32
Ekranı değişmiş zaten sahtemi orj mu onu öğrenmek istiyorum

Onu bilmiyorum Erkan orijinal mi sahtemi o önemli benim için
dostum ben işin uzmanı değilim ilk önce iphone parça hatası veriyor mu diye bak sonrasında orjınal ekran ile fake ekran nasıl tespit edilir onlara bak benım sadece bildigim ekrana bastırdıgında fake ile orjınalin bi garip oluyor fake ekran cok sıkıntı ben cok önceden iphone 6 da taktırmıstım allah belasını versin kendiliginden falan tıklıyodu

Arkadaşlar kapalı kutu yurtdışı iphone 11 6.000 tl alınır mı ?
ıraktan gelen toplama telefonlardan degil özbekistandan gelecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,012
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri