zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 336
Hocam tru tone çalışmaz ise ekran %100 sahte değil dimiTrue tone ciddi ciddi kullanan var mı da millet bunu çalışıyor/çalışmıyor olarak belirtiyor. Gidip göz rahatlığı moduna al aynı şey zaten
Telefonun fiyatı ne kadar ve hangi iphone modelinden bahsediyoruz?
Face id çalışmazsa asıl sıkıntı hocam. Yinede bu sensörleri çalıştıran tek şey ekranın kendisi değil. Fotoğraftan anladığım kadarıyla ip11 veya 12 olması lazım. Fiyatı ne kadar?Upupup
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tru tone çalışmaz ise ekran %100 sahte değil dimi
Face id aktifmiş
İp11 128 gb pil 87 kfg tam garantiliymiş 14.250 anlaştıkFace id çalışmazsa asıl sıkıntı hocam. Yinede bu sensörleri çalıştıran tek şey ekranın kendisi değil. Fotoğraftan anladığım kadarıyla ip11 veya 12 olması lazım. Fiyatı ne kadar?
Ekranı değişmiş zaten sahtemi orj mu onu öğrenmek istiyorumekran sahte olsa dahi face id calısır hocam face ıd nın ayrı bi soketi var gibi bir sey fakat bi telefonda true tone yok ise ekranı büyük ihtimalle değişmiştir yan sanayi ekran takılmıştır eğer test etme fırsatınız var ise dokunmatiğini test edin
Onu bilmiyorum Erkan orijinal mi sahtemi o önemli benim içinbenim anlamadığım başka yerde ekran değişmiş ise cihaz garanti dışı kalmıyor mu?
Garanti önemli değilse, garantisi bitmiş orjinal ekranlı ip11 lere bak bunu geçEkranı değişmiş zaten sahtemi orj mu onu öğrenmek istiyorum
Onu bilmiyorum Erkan orijinal mi sahtemi o önemli benim için
dostum ben işin uzmanı değilim ilk önce iphone parça hatası veriyor mu diye bak sonrasında orjınal ekran ile fake ekran nasıl tespit edilir onlara bak benım sadece bildigim ekrana bastırdıgında fake ile orjınalin bi garip oluyor fake ekran cok sıkıntı ben cok önceden iphone 6 da taktırmıstım allah belasını versin kendiliginden falan tıklıyoduEkranı değişmiş zaten sahtemi orj mu onu öğrenmek istiyorum
Onu bilmiyorum Erkan orijinal mi sahtemi o önemli benim için