Neler Yeni

Truckers MP ban sorunu

Whoareyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can özdemir
Arkadaşlar selam
benim kendi steam hesabımdan oynarken ban yedim 1 haftalık olarak ve bir hafta bekleyemeden başka steam hesabı ve truckermp hesabını girip denedim "denemez olaydım"
şu anda banı olmyana hesap da girmiyor artık önceden giriş sağlayabiliyordu bunun herhangi bir çözümü varmı varsa nasıl bir yol izlemeliyiz.

SeryXS

80+ Bronze
1 hafta sonra açılır

therio016

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda bosnak
Arkadaşlar selam
benim kendi steam hesabımdan oynarken ban yedim 1 haftalık olarak ve bir hafta bekleyemeden başka steam hesabı ve truckermp hesabını girip denedim "denemez olaydım"
şu anda banı olmyana hesap da girmiyor artık önceden giriş sağlayabiliyordu bunun herhangi bir çözümü varmı varsa nasıl bir yol izlemeliyiz.
ban evading (yasaktan kaçma) diye de adlandırılır 1 hafta sonra açılır banın

Whoareyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta sonra açılır
hangisi kendi main hesap mı yoksa yasaklı giriş yapmaya çalıştığım hesap mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ban evading (yasaktan kaçma) diye de adlandırılır 1 hafta sonra açılır banın
kanka şöyleki bana söylediğine göre banı olmayan hesaptan giriş sağlarken bu mesajı gönderiyor

1 hafta sonra açılır
ya diğer giriş yapmaya çalıştığım hesap kuzenımın hesabı bana verdi gireyim diye herşeyi ayarladım kendı steamımdan çıktım kendi tmp den de çıkış yapıp öyle kuzenımın bılgılerını girdim direkt servere bağlanırken yasaklı olduğun tespit edildi diye mesaj geldi "alıntısını bırakıcam" daha sonrasında fazla ellemeden direkt kuzenımın hesaplarından çıkış yaptım ama şuan kuzenım kendı bilgisayarından girmeye çalıştığında da aynı hatayı veriyor

Ekler

• 1711992611207.png
    1711992611207.png
    860.1 KB · Hit: 17
  • resim_2024-04-01_203026646.png
    resim_2024-04-01_203026646.png
    677.1 KB · Hit: 19
  • resim_2024-04-01_203338314.png
    resim_2024-04-01_203338314.png
    677.1 KB · Hit: 18

SeryXS

80+ Bronze
hangisi kendi main hesap mı yoksa yasaklı giriş yapmaya çalıştığım hesap mı ?

kanka şöyleki bana söylediğine göre banı olmayan hesaptan giriş sağlarken bu mesajı gönderiyor

ya diğer giriş yapmaya çalıştığım hesap kuzenımın hesabı bana verdi gireyim diye herşeyi ayarladım kendı steamımdan çıktım kendi tmp den de çıkış yapıp öyle kuzenımın bılgılerını girdim direkt servere bağlanırken yasaklı olduğun tespit edildi diye mesaj geldi "alıntısını bırakıcam" daha sonrasında fazla ellemeden direkt kuzenımın hesaplarından çıkış yaptım ama şuan kuzenım kendı bilgisayarından girmeye çalıştığında da aynı hatayı veriyor
Ek olarak ceza almıyorsun. Ne zaman bitiyorsa ceza o zaman açılıyor. İkiside

Whoareyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek olarak ceza almıyorsun. Ne zaman bitiyorsa ceza o zaman açılıyor. İkiside
saol teşekkür ederim baya korktum çünkü denemeye çalıştığım hesap PROMODS hesabıydı perma yemesinde 3 gün kaldı zaten bekleriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,797
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17