Truckersmp perma ban yemısım 5-6 tane ban sonunda perma atmıslar 10 aydır falan banlı hesap af gelirmi ?
Bana bi kaç sene önce gelmişti ama bu af şans işiTruckersmp perma ban yemısım 5-6 tane ban sonunda perma atmıslar 10 aydır falan banlı hesap af gelirmi ?
Gelmez hocam perma banlarda af maalesef olmuyor affedileni görmedim kendimde dahil yeni Steam hesabı ile girebilirsiniz oyuna sadeceTruckersmp perma ban yemısım 5-6 tane ban sonunda perma atmıslar 10 aydır falan banlı hesap af gelirmi ?
Bende öyle düşündüm reckless driving mi ararsın ghost dorse ile bug yapıp milletin içinden geçip yoldan fırlatan mı ararsin hile açan mı ararsın özellikle speedhack ki bunları yapıp ban yemiş bir insanım güzel oluyorda perma yemek sorun fjcnbfhfhfumarım gelmez .
Yok eskiden bazı şeylere direkt perma atıyorlardı sonra af çıkarıp 3 ay 3 ay atmaya başladılar sende sınırları zorlayınca tekrar perma yemişsin tabi yeme sebebinde önemli ben kaç seferdir 3 ay yiyorum ota boka ban.yılbasında falanmı geldi
pek sanmıyorum ama geledebilir pek beklenmedik bir şey ban affının gelmesiTruckersmp perma ban yemısım 5-6 tane ban sonunda perma atmıslar 10 aydır falan banlı hesap af gelirmi ?
Artık giremiyorsun hocam 1000 tane hesabın olsun istersen donanım ban sistemi getirdiler perma affı çıkarıp hwıd banı kaldırmak için pc parçalarının seri numarasını değişmek lazım spoofer falan onlarda tehlikeli rat yersin oyuna girecem diye böyle spoofer verenler çok dikkatli olmak lazım .Gelmez hocam perma banlarda af maalesef olmuyor affedileni görmedim kendimde dahil yeni Steam hesabı ile girebilirsiniz oyuna sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öyle düşündüm reckless driving mi ararsın ghost dorse ile bug yapıp milletin içinden geçip yoldan fırlatan mı ararsin hile açan mı ararsın özellikle speedhack ki bunları yapıp ban yemiş bir insanım güzel oluyorda perma yemek sorun fjcnbfhfhf
yenı pc varda usenıyorum dlc almayaArtık giremiyorsun hocam 1000 tane hesabın olsun istersen donanım ban sistemi getirdiler perma affı çıkarıp hwıd banı kaldırmak için pc parçalarının seri numarasını değişmek lazım spoofer falan onlarda tehlikeli rat yersin oyuna girecem diye böyle spoofer verenler çok dikkatli olmak lazım .
Heh yeni pcnde eski hesabını hiç açtın mı eğer açtıysan geçmiş olsun çünkü o PC’de hwıd ban yiyor öyle olunca. Arkadaşımın PC’de denemiştim.yenı pc varda usenıyorum dlc almaya
Bende bir çok steam hesabı var takır takır giriyorumArtık giremiyorsun hocam 1000 tane hesabın olsun istersen donanım ban sistemi getirdiler perma affı çıkarıp hwıd banı kaldırmak için pc parçalarının seri numarasını değişmek lazım spoofer falan onlarda tehlikeli rat yersin oyuna girecem diye böyle spoofer verenler çok dikkatli olmak lazım .
Arkadaşın o olaydan sonra hard core tarife uyguladı mı sana ? Ki ben şahsen uygulardim cjcjjdbxbxhxHeh yeni pcnde eski hesabını hiç açtın mı eğer açtıysan geçmiş olsun çünkü o PC’de hwıd ban yiyor öyle olunca. Arkadaşımın PC’de denemiştim.
Valla hocam şuanki sistem o şekilde harici bir şey yapmadan giriyorsanız ortada farklı bi durum var demektir. Bu hwıd muhabbeti yanlış hatırlamıyorsam önceden yoktu sonradan getirdiler. Başka hesapla bende girebiliyordum çünkü.Bende bir çok steam hesabı var takır takır giriyorum
Yok hocam zaten o pek ETs oynamıyor hatta ona ben steam hesaplarımdan veriyordum arada ETs oynayacağımızda benim hesaplarla takılıyorduk.Bende bir çok steam hesabı var takır takır giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşın o olaydan sonra hard core tarife uyguladı mı sana ? Ki ben şahsen uygulardim cjcjjdbxbxhx