ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,505 25 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar True detective dizisini önceden izleyeniniz var mı aceba yorumlarını yazabilir mi izlenebilecek bir dizi mi?
Merhaba arkadaşlar True detective dizisini önceden izleyeniniz var mı aceba yorumlarını yazabilir mi izlenebilecek bir dizi mi?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,090 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,856 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 25 Mayıs 2021 #2 Geçtiğimiz aylarda izledim, benim gayet hoşuma gitti.
ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,505 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Geçtiğimiz aylarda izledim, benim gayet hoşuma gitti. Devamı için tıklayın... Şuanda izliyorum 1.sezon 2.bölümdeyim pek anlamadım diziyi
Mehmet Yılmaz yazmış: Geçtiğimiz aylarda izledim, benim gayet hoşuma gitti. Devamı için tıklayın... Şuanda izliyorum 1.sezon 2.bölümdeyim pek anlamadım diziyi
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,090 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,856 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 25 Mayıs 2021 #4 ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 yazmış: Şuanda izliyorum 1.sezon 2.bölümdeyim pek anlamadım diziyi Devamı için tıklayın... Bazı replikler gereksiz ağır, uzun tutulmuş. Başlarda garip gelmişti fakat karakterlere bir süre sonra bağlanıyorsun.
ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 yazmış: Şuanda izliyorum 1.sezon 2.bölümdeyim pek anlamadım diziyi Devamı için tıklayın... Bazı replikler gereksiz ağır, uzun tutulmuş. Başlarda garip gelmişti fakat karakterlere bir süre sonra bağlanıyorsun.
ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,505 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Mehmet Yılmaz yazmış: Bazı replikler gereksiz ağır, uzun tutulmuş. Başlarda garip gelmişti fakat karakterlere bir süre sonra bağlanıyorsun. Devamı için tıklayın... Eyvallah hocam teşekkür ederim
Mehmet Yılmaz yazmış: Bazı replikler gereksiz ağır, uzun tutulmuş. Başlarda garip gelmişti fakat karakterlere bir süre sonra bağlanıyorsun. Devamı için tıklayın... Eyvallah hocam teşekkür ederim