Trust GXT 545 Alınır mı?

Alıp bir dene. Fiyatına göre güzel duruyor.
Titreşimi biraz zayıf diye okudum ama çokta etki etmez diye düşünüyorum.

Düşünülebilir, ancak bütçeni biraz arttırıp GXT 590 modelini almanı öneririm.

Ben yıllardır kullanıyorum ve bugüne kadar zerre sorun yaşamadım, kalite vs. olarak F710'dan daha iyi ki zaten F710 çok eski bir gamepad. Haliyle her açıdan GXT 590 daha iyi. Eğer bütçeniz 545'e yetiyorsa da alınabilir tabii, o da iş görecektir ama 590 en tepesidir.

2 aydır kullanıyorum. Forza H4 ve ETS 2 oynuyorum ben memnunum. Şarjı baya bi gidiyo her gün 1-2 saat takılıyorum haftada bir şarj ediyorum. Tuşlar sorunsuz çalışıyor, bu fiyata alınır bence.
Bi ara bluetooth bağlantı kopma sorunu yaşamıştım, aygıt yöneticisinden evrensel veri yolu denetleyicilerine tıklayıp trustın bluetooth adaptörünü seçip güç yönetimini devre dışı bırakınca sorun çözüldü.

Düşünülebilir, ancak bütçeni biraz arttırıp GXT 590 modelini almanı öneririm.
F710 çok eski bir gamepad.
590 modeli bütçemi aşıyor. F710 eski ancak analog ve trigger konusunda iyi. Ölü noktası neredeyse yok analoglarında.
Bu gamepad için ölü bölge çok yarış oyunu oynanmaz diyen var, bir süre sonra gamepad sapıtıyor diyen var, çapraz koşmuyor diyen var vs. Kararsız kaldım.
2 aydır kullanıyorum. Forza H4 ve ETS 2 oynuyorum ben memnunum. Şarjı baya bi gidiyo her gün 1-2 saat takılıyorum haftada bir şarj ediyorum. Tuşlar sorunsuz çalışıyor, bu fiyata alınır bence.
Bi ara bluetooth bağlantı kopma sorunu yaşamıştım, aygıt yöneticisinden evrensel veri yolu denetleyicilerine tıklayıp trustın bluetooth adaptörünü seçip güç yönetimini devre dışı bırakınca sorun çözüldü.
Bu gamepad için ölü bölge çok yarış oyunu oynanmaz diyen var, bir süre sonra gamepad sapıtıyor diyen var, çapraz koşmuyor diyen var vs. Kararsız kaldım.

590 modeli bütçemi aşıyor. F710 eski ancak analog ve trigger konusunda iyi. Ölü noktası neredeyse yok analoglarında.

Doğru ayarı yapınca ETS 2 de ölü bölge neredeyse hiç yok ama forza h4 te ölü bölge mevcut.
Çapraz yürümeme olayını bilmiyorum fifa oynamadım.
Bir süre sonra gamepad sapıtıyor olayıysa yukarıda bahsettiğim bluetooth bağlantı kopma sorununundan oluyor. Dediğim ayarı yapınca sorun çözülüyor.

Doğru ayarı yapınca ETS 2 de ölü bölge neredeyse hiç yok ama forza h4 te ölü bölge mevcut.
Çapraz yürümeme olayını bilmiyorum fifa oynamadım.
Bir süre sonra gamepad sapıtıyor olayıysa yukarıda bahsettiğim bluetooth bağlantı kopma sorununundan oluyor. Dediğim ayarı yapınca sorun çözülüyor.
Hocam D-pad'ler oldukça kötü hatta abanınca 2 tuşu birden algılıyor diyorlar. Sol analog da bir süre sonra bozuluyor diyorlar. Alınır mı 220 TL'ye? Trust'ın garanti servisi nasıldır? Bozulursa kolaylıkla iade edebilir miyim?

Hocam D-pad'ler oldukça kötü hatta abanınca 2 tuşu birden algılıyor diyorlar. Sol analog da bir süre sonra bozuluyor diyorlar. Alınır mı 220 TL'ye? Trust'ın garanti servisi nasıldır? Bozulursa kolaylıkla iade edebilir miyim?
aynı anda birden fazla tusa basınca bende bi sorun olmuyor.
2 aydır kullanıyorum işte bi sorum yaşamadım yani.
Servisini de bilmiyorum açıkçası

aynı anda birden fazla tusa basınca bende bi sorun olmuyor.
2 aydır kullanıyorum işte bi sorum yaşamadım yani.
Servisini de bilmiyorum açıkçası
Yok yani D-pad'e sert basınca 1 tuşa bassanız bile 2 tuşa birden basmışsınız gibi algılıyor diyorlar.
Peki ürünün hassasiyetinden memnun musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,194
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri