Neler Yeni

TS 3 PUBLİC SUNUCU nasıl açılır

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Öncelikle Merhabalar
TS3 ü kullanmak istiyorum ancak ama kendi ip ve portumla nasıl bir public bir sonucu oluştulur bilmiyorum bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Öncelikle Merhabalar
TS3 ü kullanmak istiyorum ancak ama kendi ip ve portumla nasıl bir public bir sonucu oluştulur bilmiyorum bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler
Vay be yıl 2011 sandım bir an metin2 çin sürümü ilk defa görmüştük isimleri gözükmüyor ya da Wolfteam ilk el vericiyi alınca TS de bağırırdık gerçi metin2 serüvenim msn zamanina dayanıyor

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vay be yıl 2011 sandım bir an metin2 çin sürümü ilk defa görmüştük isimleri gözükmüyor ya da Wolfteam ilk el vericiyi alınca TS de bağırırdık gerçi metin2 serüvenim msn zamanina dayanıyor
knk eskiden nasıl yapıyoduk bu ts yi

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Öncelikle Merhabalar
Public dediğin serverlist te görünme ise onu Teamspeak yasakladı malesef lisans olmadığında kara listeye alıyor sunucuyu. Sadece ip port paylaşıcam diyorsan kaydettim ben sana atayım adımları

TeamSpeak 3 sunucu indirme sayfasına git.
Windows için olan sunucu sürümünü indir.
İndirdikten sonra arşiv dosyasını çıkart.
2. Sunucu Dosyalarını Kur
Çıkardığın klasörde ts3server.exe dosyasını çalıştır.
İlk çalıştırmada, lisans koşullarını kabul etmen için bir diyalog penceresi açılacaktır. Kabul et ve devam et.
3. Giriş Bilgilerini Kaydet
TeamSpeak sunucusunun ilk kez başlatılmasında bir pencerede Server Admin Token ve Query Admin Login bilgileri görüntülenir. Bu bilgileri kaydetmen önemlidir. Sunucuya tam yönetici yetkisi ile bağlanmak için bu token'a ihtiyaç duyulacaktır.
4. Güvenlik Duvarı Ayarları
TeamSpeak 3 sunucusu için gerekli olan portları açman gerekebilir. Varsayılan olarak kullanılan portlar şunlardır:
9987 UDP (Sesli iletişim)
30033 TCP (Dosya transferi)
10011 TCP (ServerQuery)
Windows güvenlik duvarı veya kullanıyorsan herhangi bir üçüncü parti güvenlik duvarında bu portları açmalısın. Modemden bu portları aç.
5. TeamSpeak 3 Client ile Bağlan
TeamSpeak 3 istemcisi (Client) programını indir ve yükle.
İstemciyi başlat ve sunucuna bağlanmak için IP adresini gir.
İlk bağlandığında, yönetici haklarına sahip olabilmek için kaydettiğin Server Admin Token'ı kullanman gerekecek.
6. Sunucu Ayarlarını Yapılandır
Sunucuna bağlandıktan sonra istediğin gibi kanallar oluşturabilir, sunucu ayarlarını düzenleyebilirsin.
Ekstra güvenlik veya özelleştirilmiş yapılandırmalar yapmak istiyorsan serverconfig.ini dosyasını düzenleyebilirsin.

Top Bottom