Öneri TT 1000mbps internet modemi

xertergun

80+
Reaksiyon skoru
3
Selam türk telekom binamıza 1000mbps getiriyor şuan güncel olarak dijitürk 100mbps kullanıyoruz türk telekomun verdiği modemi bazı kişiler yetersiz bulmuş ve başka modem kullanmak istediklerindede zorluk çıkarmışlar ne kadar doğru bilmiyorum evde 14 tane internete bağlanan cihaz var ev 130 m2 modem evin ortasında konunlandırılacak evin her yerinden internet çeker mi çekmezse nasıl bir modem önerirsiniz bütçe 5.000TL şuan kullandığımız modem tenda v12

Selam türk telekom binamıza 1000mbps getiriyor şuan güncel olarak dijitürk 100mbps kullanıyoruz türk telekomun verdiği modemi bazı kişiler yetersiz bulmuş ve başka modem kullanmak istediklerindede zorluk çıkarmışlar ne kadar doğru bilmiyorum evde 14 tane internete bağlanan cihaz var ev 130 m2 modem evin ortasında konunlandırılacak evin her yerinden internet çeker mi çekmezse nasıl bir modem önerirsiniz bütçe 5.000TL şuan kullandığımız modem tenda v12
Kendileri zaten modem kitliyorlar size, modeme ekstra para vermek zorunda değilsiniz. Aboneliğinizi sonlandırdığınızda geri vermek zorundasınız, modem hasarlıysa ücrete tabi tutuluyorsunuz.

Kendi verdikleri router gayet yeterli (yeterli diyorum çünkü ev interneti olarak yeterli bir router). Ha Wifi açısından yetersiz olarak söyleniyor ama ben dublex evde bile veya Şuan oturduğum yerde kolonları duvarları olan evde bile gayet iyi çekiyor. 2 bin liralık router'a göre gayet iyi iş çıkartıyor. Türk telekomun size verdiği 3 çeşit router'ı var zaten. Hepsi kafa kafaya farkları yok. Hepsi 1000 Mbps internetin kablolu olarak 900 küsürünü rahat verebiliyor. Wifi de ise Samsung s21 5G ile test ettim, O da rahat 900 Mbps wifi de alabiliyor. Şuan yeni yeni TP-link EB810v BE22000 modeline geçtim. Türkcel'in bana kakaladığı ama çok ucuza kaptığım bir router'dır. Wifi performansı bu yukarıda yazdıklarımın neredeyse 3 katı performansında doğal olarak :D Üstelik cihazlarım wifi 7 olmamasına rağmen gayet iyi iç çıkartıyor. Zaten mevzu uzak mesafe olduğundan dolayı, Bu router gayet iyi iş çıkartıyor.

İş görmek zorunda, fiber internet için veriliyor. Senin almak istediğin modem kadar iyi olmayabilir ama iş görür diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,108
Üyeler
184,265
Son üye
hiramahkumm
Geri