Taahhütün az kaldıysa geç başka operatöre çekilmez Turk TelekomArkadaşlar Ekşi Sözlük'de gördüğüm kadarıyla ülkede internet sıkıntısı mevcut. İstanbul Bahçelievler'de 2-3 civarı download alıyorum, şu anda interneti aşırı yavaşlayan kişiler varmı ?
Ping olarak başlı başına bir sıkıntı TT :d 12 mbps download alırken şuan 8 çıkıyor 600kbps'e düşüyor, ekşide internet sıkıntısı başlığını görünce sorunun genel olduğunu düşündüm.Taahhütün az kaldıysa geç başka operatöre çekilmez Turk Telekom
bende kablonet var sıkıntı yok bendeArkadaşlar Ekşi Sözlük'de gördüğüm kadarıyla ülkede internet sıkıntısı mevcut. İstanbul Bahçelievler'de 2-3 civarı download alıyorum, şu anda interneti aşırı yavaşlayan kişiler varmı ?
Valorantta istanbul sunucusunda 200 ping alıyordum TT ile Turknete geçtim 9 a düştüPing olarak başlı başına bir sıkıntı TT :d 12 mbps download alırken şuan 8 çıkıyor 600kbps'e düşüyor, ekşide internet sıkıntısı başlığını görünce sorunun genel olduğunu düşündüm.
Altyapım 12 destekliyorTaahhütün az kaldıysa geç başka operatöre çekilmez Turk Telekom
Bahçelievlerde şuanda alt yapı çalışması var fiber içinArkadaşlar Ekşi Sözlük'de gördüğüm kadarıyla ülkede internet sıkıntısı mevcut. İstanbul Bahçelievler'de 2-3 civarı download alıyorum, şu anda interneti aşırı yavaşlayan kişiler varmı ?