Neler Yeni

TT İnternet Yavaşlaması

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Bahçelievlerde şuanda alt yapı çalışması var fiber için
evet fiber çalışmaları var, daha önce fiber kutularını yerleştirdikleri için konu açmıştım :D çalışma var ise kaynak verebilirmisiniz nereden öğrendiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı problem bende de var. TT'dan taahhüt biter bitmez geçeceğiz.
bende geçecektim ancak fiber aklımı çeliyor şuanda çalışmalar var :)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
bende geçecektim ancak fiber aklımı çeliyor şuanda çalışmalar var :)
Benimki fiber ama maks. 1 mb/s alıyorum şu ara. Speedtest'te ping 1-3 arası oluyor ama Discord'da bazen 500'lere filan çıkıyor. Yetti gerçekten.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Benimki fiber ama maks. 1 mb/s alıyorum şu ara. Speedtest'te ping 1-3 arası oluyor ama Discord'da bazen 500'lere filan çıkıyor. Yetti gerçekten.
Hangi internet firmasına geçmeyi düşünüyorsunuz ?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Bende İstanbul Bahçelievlerdeyim ve aşırı bir yavaşlık yok.

Mert gül

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Mert gül
evet fiber çalışmaları var, daha önce fiber kutularını yerleştirdikleri için konu açmıştım :D çalışma var ise kaynak verebilirmisiniz nereden öğrendiniz.

bende geçecektim ancak fiber aklımı çeliyor şuanda çalışmalar var
Bahçelievler geneline fiber internet Çekiliyor Yaklaşık olarak !.5 aydır her sokağa Tip 7 internet kutusu koyuldu ve bitti şuanda fiber internet çekimi yaplıyor bu hafta başladı kaynak olarak daha dün Ataköy türk telekom müdürlüğüne gidip fiber internet başvurusu yapmıştım sormka için gittiğimde bana bunları anlattılar bu jafta boyunca fiber internet çekimi var bahçelievler civarında internette düşmeler olabilirmiş.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Gelişmiş hüper süper güç Türkiye; İstanbul'da 2-3 MBPS internet sunuyor :d
:) hüper süpernetten allah razı olsun. Dünya geneline göre çok daha hızlı internet (!) :D

Bahçelievler geneline fiber internet Çekiliyor Yaklaşık olarak !.5 aydır her sokağa Tip 7 internet kutusu koyuldu ve bitti şuanda fiber internet çekimi yaplıyor bu hafta başladı kaynak olarak daha dün Ataköy türk telekom müdürlüğüne gidip fiber internet başvurusu yapmıştım sormka için gittiğimde bana bunları anlattılar bu jafta boyunca fiber internet çekimi var bahçelievler civarında internette düşmeler olabilirmiş.
oh be umarım kısa süre içinde gelir, Yenibosna içinde oturuyorum dediğiniz gibi kutular koyuldu, en kısa sürede aktif olur umarım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar Ekşi Sözlük'de gördüğüm kadarıyla ülkede internet sıkıntısı mevcut. İstanbul Bahçelievler'de 2-3 civarı download alıyorum, şu anda interneti aşırı yavaşlayan kişiler varmı ?
2-3 iyimiş ben 1 alıyorum üsküdarda

noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jaja50

80+ Silver
gece arada bir yavaşlıyor ama bilgisayar da da olabilir problem.720 p açınca yükleniyor da bayağı bekliyor.(27 down 7 upload)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Üsküdar gibi yerde 1 mi :( gerçekten üzücü.
Daha komiğini söyleyim mi
Turk telekomu aradım tek onlar veriyor altyapım ne kadar verir dedim 30 dediler peki bu hızı verir misiniz dedim maksimum 14.87 bilmemne dediler upload da normalde 2 pandemide 4 dediler ben sinirden çıldırdım
Ve böyle dağda flnda oturmuyorum heryere 5 dk bide avm yapıyorlar onada 5 dk yürümedeyim internet yok internet

noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom