Bende gece 5 de internete neden bağlanamadim diyorum gece gece modeme 2 3defa reset attim aabah saat 7 de düzelmiştibu gece kablonet çöktü.
bende de tt var ama nedense yavaşlama olmadı.
bi modemi arayüzden yeniden başlatır mısın.
resmen dolandırıcılıkDaha komiğini söyleyim mi
Turk telekomu aradım tek onlar veriyor altyapım ne kadar verir dedim 30 dediler peki bu hızı verir misiniz dedim maksimum 14.87 bilmemne dediler upload da normalde 2 pandemide 4 dediler ben sinirden çıldırdım
Ve böyle dağda flnda oturmuyorum heryere 5 dk bide avm yapıyorlar onada 5 dk yürümedeyim internet yok internet
noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şuan düzeldi gibibu gece kablonet çöktü.
bende de tt var ama nedense yavaşlama olmadı.
bi modemi arayüzden yeniden başlatır mısın.
Aynısını ben yaşadım ya.Bende gece 5 de internete neden bağlanamadim diyorum gece gece modeme 2 3defa reset attim aabah saat 7 de düzelmişti
Kuzenim ankarada sabit 24 alıyor tt de 6 da uploadresmen dolandırıcılıkavm yapmak kolayda dünyada internette son sıralarda olmamıza kimse bakmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan düzeldi gibi![]()
yeniden mi başlattın .dresmen dolandırıcılıkavm yapmak kolayda dünyada internette son sıralarda olmamıza kimse bakmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan düzeldi gibi![]()
işte bu.hiç bir şey yapmadım, kendi kendine düzeldi vallahi![]()
Nereye geçeceksin usta sen ?Aynı problem bende de var. TT'dan taahhüt biter bitmez geçeceğiz.
Kablonet.Nereye geçeceksin usta sen ?
Onun altyapısı yok burada.Kablonet.
Benim binamda var.Onun altyapısı yok burada.
DGN Türktelekom 1511Mbps download 1788Mbps uploadTurknet 80 mbps paketle 75 mbps dowland 8 upload